Verslag PK Pup/Min Gooik

18/09/2021 - Gooik PK PUP/MIN VLAAMS-BRABANT

ROBA-TSUNAMI op GOOIKSE HEUVELRUG!

We moeten ons hoeden voor grootspraak en overdrijvingen, maar als van de 216 atleetjes … maar liefst 50 de auberginekleuren dragen, mag je toch wel stellen dat we er niet onopgemerkt zijn gebleven. Samen met de thuisploeg ACP (32 atleten), DCLA (29 stuks) en OEHalle (23) zorgden we er alweer voor de sfeer en de sportieve hoogstandjes, al deden ook de vrienden van Molenbeek (met 17 alweer van de partij), Olympia Londerzeel (17) en RCTienen (15) een aardige duit in het zakje. Bij de rest van de Vlaams-Brabantse clubs, zoals Pegasus Londerzeel (7), Sparta Vilvoorde (7), Dilbeek (5, kunnen met de fiets naar Gooik…), Vilvoorde AC (slechts 5 …), Grimbergen (4), Kortenberg (3) en Machelen (2) is de spirit na de gedeeltelijke herwonnen vrijheid nog niet teruggekeerd, en bij Brussel AV, Bertem en Opwijk zitten ze blijkbaar nog in een … volledige Lock-down, want zij blonken uit door hun totale afwezigheid.
Hoe meer atleten je op pad kan sturen, hoe groter de kans op succes natuurlijk, en wat de podiumplaatsen betreft was ons overwicht zo mogelijk nog indrukwekkender. Met respectievelijk 12, 15 en 19 medailles voor OEHalle, RCTienen en DCLA was er al heel wat eremetaal uitgedeeld, maar reken daarbij nog de indrukwekkende … 36 medailles die rond een Roba-nek werden gehangen, en je weet meteen dat voor al die andere clubs slechts … kruimeltjes overbleven.  

Voor de meesten van ons, zeker voor de mensen van Diest, was het een pittige verplaatsing, daar naar het verre Pajottenland, maar die was al snel verteerd, en dat niet alleen door het net beschreven succesverhaal. De accommodatie die onze ACP-collega’s er ter beschikking hebben, is zondermeer een natte droom voor ieder clubbestuurder (clubkantine, met een terras met zicht op de piste…), en dat in combinatie met het schitterende nazomerzonnetje bracht onze enthousiaste Roba-volgers (ouders, grootouders, …) in een soort vakantie-modus. Kortom niets dan lachende gezichten, pure ontspanning, in een zomerse sfeer. Om in ‘komen eten-termen’ te blijven … een 10 voor de gezelligheid, en vooral ook een 10 voor het resultaat. We zullen ze even overlopen …

Pupillen meisjes - 7 van de 8 proeven in ROBA-handen, met 1 nieuw clubrecord…!

Als je al dat jeugdig geweld in een uitslag ziet vertaald, is het toch wel Godgeklaagd dat deze lichting, samen met de miniemen meisjes natuurlijk, hun klasse als team niet hebben kunnen/mogen etaleren in een beker van Vlaanderen-competitie, met een gegarandeerde finaleplaats, waarin ze snoeihard het beste van zichzelf hadden kunnen bovenhalen. De kans op ‘Tiense taferelen’ (zie 2 jaar terug…) was bijzonder groot. Daarom hebben ze hier maar even hun adelbrieven op tafel gelegd, en die bleken bijzonder indrukwekkend. 7 gouden medailles op 8 proeven binnenrijven gaan we niet ieder jaar kunnen voorleggen, vrees ik!
Het enige nummer waarop er geen ROBA-meisje geheel bovenaan stond te pronken was het hoogspringen, hetgeen niet betekent dat daar niets te beleven viel. Met een nieuw persoonlijk record van 1m25 wist Liene Van Rompaey er de bronzen plak uit de brand te slepen, en dat met zo’n enthousiasme, dat de rest van onze dag al niet meer stuk kon. Na iedere poging, gelukt of niet gelukt, liep ze telkens breed lachend naar papa Tim en grote broer Kamiel, om nog wat extra instructies op te halen. Echt mooi om zien …
Ana Sueters (nieuw PR met 1m15) en Annabel De Keersmaecker (1m15) waren directe getuigen van al die vreugde bij Liene, waarbij Annabel trouwens het nadeel ervaarde van 2 proeven tegelijk te moeten afwerken, want ze was ook actief op de 60m (9”39, mooie 5° tijd van de 19 meisjes). Naast deze talentvolle atlete waren nog 5 andere meisjes actief op die korte spurtafstand, en iedereen wist die succesrijk af te werken. Alyssa Remy (10”53) en Yelena Remy (10”79) liepen immers ieder een persoonlijke besttijd, en het fameuze trio Joke Tytgat (PR met 9”13), Nina Janssens (8”96) en Fien Peeters wisten zich meteen te plaatsen voor de finale, later op de dag. Toen deze laatste haar tijd zag verschijnen op de klok aan de eindmeet, ontstond er plots een vreugdedansje, want haar … 8”62 was net een fractie beter dan het 4 jaar oude clubrecord van Lotte Van Vlasselaer (8”63, in Dilbeek, 2017). In de finale maakte Fien het feestje volledig af met een fraaie zege (ditmaal in 8”65), voor haar trainingsmakker Nina Janssens die er een 8”96-chrono zou neerzetten.
Hiermee was de kous nog niet af, voor deze 2 dames, want ook bij het verspringen en op de 60mH zouden zij hun stempel drukken. In de reeksen van dat hordennummer hadden 4 van de 5 ROBA’s hun persoonlijke besttijd verbeterd, zijnde Gitte Dufresne (14”33), Mila Verheyen (12”00), Ana Sueters (11”80) en de nauwelijks in te tomen Nina, die de klok liet stilstaan op een PR van 11”03. Alleen Liene Van Rompaey (13”00) moest nog wat bekomen van haar hoogspringavontuur, maar ze kreeg net als Nina, Ana en Mila een 2° kans in de finale, en die greep ze met beide handen natuurlijk. Daar liep ze als 5° een PR-tijd van 12”65, en weer zagen we meteen die machtig mooie glimlach op haar gezicht. De 4° plaats was weggelegd voor Mila, Ana verbeterde zich een 2° maal tot 11”89 en werd knap 3°, en geheel vooraan liep NIna met een PR-chrono van 11”02 en het zegegebaar rechtstreeks in de armen van de terecht zeer trotse mama.

PK_gooik_01
Liene, terecht trots op die bronzen medaille
PK_gooik_02
Fien en Nina, zij aan zijn zoals zo vaak !
PK_gooik_03
Het laatste podium van de dag … Nina en Ana (60mH)

Aan de verspringstand mocht Fien Peeters haar 2° gouden plak gaan ophalen, en ook dit deed ze met glans, want die 4m22 was een uitstekende PR-afstand. Haar spontane, vreugdevolle reactie (handen tegen het hoofd, gevoel van ongeloof) was dan ook veel betekenend. Misschien zag ze ook al de beloofde smurfentaart in gedachte passeren, die mama had vooropgesteld bij een titel … Ook Lora Vanhentenryck (3m64, mooi brons !) viel er in de prijzen, al zat zij al in gedachte in de 1000m-koers, waar ze absoluut wou schitteren. En dat deed ze ook, daar mooi in het spoor van de tweestrijd tussen haar clubvriendin Joke Tytgat en de eeuwige rivale van Grimbergen, Maëlys Ooms. Deze jonge dame verscheen met de snelste tijd (3’18”55) aan de start, wat een goede 4” sneller was dan Joke, maar die was geenszins onder de indruk van deze kloof op papier. Zonder verpinken zette ze zich op kop, en bepaalde met veel allure het tempo. Dit lag voldoende hoog, en het 3° ROBA-meisje in koers, onze karakter-girl Gitte Dufresne, kon daar van profiteren om op een persoonlijk record (4’19”06) uit te komen. Lora die toch nog iets minder ervaring heeft dan Joke, schoof al eens van positie 4 à 5 naar de koppositie, pal naast haar vriendin, om dan weer naar diezelfde 4° positie terug te schuiven, maar in dat speelse wedstrijdverloop schuilde een verbetenheid, die wij kennen bij haar op de training, waar vaak ‘afremmen’ de boodschap is. Toen op 300m van de eindmeet Joke nog een tandje bijstak, was Lora er als pinken bij om in de slipstream te schuiven, en het mooi lopende Grimbergse meisje naar positie drie te verwijzen. Net voor de laatste bocht zagen we dat ze de boot moest lossen, en we dus op weg waren naar een pittige sprint tussen 2 afstandloopsters in spé. Pas in de laatste 40m trok Joke het laken naar zich toe, en stond ze even later (zie foto) trotsvol samen met Lora te blinken op het podium. Haar finaleplaats op de 60m offerde ze op, want ook papa Redgy moest even later de spikes aantrekken op het Belgisch kampioenschap voor de Masters, iets verder in Ninove, maar de voornaamste buit was binnen voor Joke.    

PK_gooik_04
Joke en Lora schitteren op de 1000m !! 
PK_Gooik_05
Mila … een ‘klasse apart’ …

Te midden van al die schitterende loopprestaties waren Maya Frederickx en Mila Verheyen het beste van zichzelf aan het geven aan de diverse werpstanden, en dat ze er zich in hun nopjes voelden moge blijken uit de 3 gouden medailles die deze Diestse meisjes wisten binnen te halen. Mila wierp de voorbije weken met een regelmaat van de klok de hockeybal voorbij de 40m-grens, maar de kers op de taart had ze blijkbaar toch voorzien voor deze provinciale titelstrijd, want met een werkelijk indrukwekkend clubrecord van … 44m43, is ze met voorsprong het sterkste meisje in gans België, op dit atletieknummer. Petje af, beste Mila, die haar favorietenrol perfect invulde!
En of dit allemaal nog niet genoeg was, maakte ook Maya komaf met de voltallige concurrentie, zowel in de kogelring (8m39), als in de discuskooi (16m95), waar na een nul-worp de spanning natuurlijk te snijden was tot de 3° en laatste ronde. ‘Eind goed … al goed’, beste Maya, die dus 2 maal naar het erepodium werd geroepen (zie foto), met de trotse papa en grootouders aan de andere zijde van de balustrade.

PK_gooik_06
Met de veelzijdige Maya scoren we altijd!  
PK_gooik_07
Arjen … Goud bij het kogelstoten

Pupillen Jongens - Onze werpers scoren fraai !

Via Mila en Maya is de stap naar hun mannelijke clubvrienden vrij gemakkelijk gemaakt, want ook bij de jongens wisten we te scoren op diverse werpnummers, zijnde het discuswerpen, kogelstoten, en vooral hockeybalwerpen. Arjen Truyers (foto hierboven) schudde een mooie 8m16 uit de schouders met het kogelgevaarte, en dat bleek een maatje te groot voor de rest van het deelnemersveld, inclusief zijn makker Jonas Behaeghel, die wel een PR van 6m32 achter zijn naam kreeg.

PK_gooik_08
Jaan en Rik, na hun discusoptreden !

Aan de hockeystand waren Door Verdonck (mooi PR van 29m47), Milo Caers (fraaie 29m88) en Rik De Smit (puik PR 31m20) het beste van zichzelf aan het geven, mede onder commando van Jaan Tuerlinckx, wiens innerlijke mannelijke trots hem aansporing gaf tot een prestatie van boven de 40m. Onnodig te melden dat hij uit de bol ging na het opmeten van zijn … 40m32 worp! Samen met Rik (zie foto, mooi brons) werd hij naar het podium geroepen voor het ceremonie protocollair-gebeuren.
Naast die gouden plak legde Jaan ook nog beslag op de zilveren medaille in de discusring, waar zijn 18m23 goed was voor positie twee, en ondermeer Benne Rottiers (12m11) en Tobias De Vos (18m23) achter zich hield. Niet dat deze laatste daar wakker over lag, want op zijn topnummer, de 1000m zou hij zich extra uitleven. Eerst stonden ze nog hun clubmakkers van de 1° reeks aan te moedigen, waar ondermeer Jonas Behaeghel (PR 3’28”13) sterk voor de dag kwam. Tobias was niet de grootste van het hele stel, maar wel één van de ‘mooist lopende’, alsook één van de slimste, wat finaal resulteerde in een uitstekende 2° plaats, en dus zilveren medaille, en dat in een nieuwe PR-tijd van 3’16”62. Ook Milo Caers (knap 3’25”48), Quinn Fament (mooi 3’33”95) en Benne Rottiers (3’48”82) vertrokken vanuit het mooie Gooik met een nieuwe 1000m-besttijd op zak. Corneel Hermans, die ook in dat 1000m-peleton zat (3’45”63), wist net als Quinn Fament (mooi PR 12”17) en Finn Bauwens de finale van de 60m Horden te behalen, en er zijn eigen record op 11”72 te brengen. Finn was nog een tikkeltje sneller in diezelfde finale, waar zijn mooie PR-chrono van 11”28 werd beloond met het bronzen eremetaal. Zelfs op de 60m vlak, met ondermeer Door Verdonck (PR 10”79) wist Finn een finaleplaats te versieren, en daar finishte hij als 6° in een tijd van 9”20.   

Miniemen Meisjes - 4x goud, 2x zilver en 4 x brons …

PK_gooik_09
Miniemen meisjes kern Betekom
Marie - Lotte - Anneline - Noor

Soms zegt een foto meer dan een ellenlange tekst, en deze foto is er zo ééntje. Van links naar rechts zien we hier ons viertal dat al de loopnummers op dominante wijze voor hun rekening nam. Op de 80m klopte Marie Vermeulen, geheel links, op een schitterende manier de sterke DCLA-atlete Phaedra Dirix in een tijd van 10”66, nadat ze in de reeks een PR-chrono van 10”60 had laten optekenen. Ook Riet Verdonck was present op de 80m, en kreeg er een 13”86 achter haar naam.
Op de 150m moest Lotte Huenaerts, 2° van links, in haar eentje onze kleuren verdedigen, maar dat deed ze met zoveel passie en overgave, dat het voor de nochtans beresterke concurrentie snel duidelijk werd dat ze voor de plaatsen twee en drie aan het lopen waren. Met haar 20”10 in de reeks en 20”11 in de finale liep onze stijlrijke Lotte 2 maal sneller dan bij haar vorige besttijd. Op de 300m waren Hanne Smit (50”23) en Anneline Smets (3° op de foto) ingeschreven, en voor deze laatste bleek dat een voltreffer, want al liep ze in de binnenbaan, niemand kon tippen aan haar tijd van 43”85. Later op de dag zou ze ook nog als finaliste op de 60m Horden op de baan verschijnen, waar ze met haar mooie nieuwe PR-tijd van 10”01 maar net buiten het podium viel. Ook Bette Van Rompuy trok de spikes aan voor dat mooie technische nummer, en zij kwam uit op een 11”45-chrono.
Helemaal rechts op de foto zien we Noor Peeters staan blinken, en daar is ook alle reden toe, zeker na het zien van haar 1000m-koers. Van bij de start zette ze zich op kop, en zorgde in haar eentje voor de verbrokkeling. Langs achter stond de deur wagenwijd open, één na één moesten de concurrenten de rol lossen, en onder hen zaten ook nog 3 van de onzen. Dat waren trouwens niet van de minste, want met Babette Swannet (hier een PR van 3’35”95), Kato Vanstechelman (3’33”94, nog iets te veel last van die liesblessure) en onze Jolente Alen hadden we echt een stelletje afstandloopsters aan de start staan. Jolente vocht voor wat ze waard was, en kon in de laatste bocht nog het meisje in derde positie remonteren, waardoor de weg naar het erepodium vrij lag. Met een PR-tijd van 3’20”78 stond ze naast de onbedreigde winnares Noor, wiens 3’14”78 dus voldoende was voor goud (zie foto hieronder)  

PK_gooik_10
Lotte … 1° op de 150m !
PK_gooik_11
Noor en Jolente op de 1000m !

Ook onze dames op de kampnummers, speelden meer dan een figurantennrol. De reeds genoemde Hanne Smit was onze enige atlete op het hoogspringen, en zij kwam uit op een 1m35. In de kogelring was ondertussen ons andere Hera-meisje Nore Van Loo van de partij, en zij flirt nu al een tijdje met die 10m-lijn, en dat was hier niet anders. Met haar PR-afstand van … 9m94 moest ze alleen het hoofd buigen voor het DCLA-meisje Ellen Schotte, wat meteen betekende dat de zilveren medaille haar deel werd.   
Ook bij het speerwerpen kreeg Nore een PR achter haar naam (20m07), wat goed was voor plaats zes, net achter Bikha Peeters, die op 20m76 uitkwam. Met Sarah Prenen en Imke Storms, beiden nog eerstejaars notabene, hadden we 2 enthousiaste meisjes met podiumambities, en dat was totaal geen onrealistisch droombeeld. Sarah stond trouwens tot net voor de laatste poging ook nog virtueel op het podium, met een PR-worp van 23m51. Alleen schudde finaal Imke nog een … 23m77 uit haar mouwen, waardoor zij mee op het erepodium schoof, met Sarah natuurlijk als eerste slachtoffer… Het was mooi om zien hoe onze meisjes mekaar steunden, en er spontaan vele troostende
schouderklopjes waren richting Sarah. Gelukkig was deze ook ingeschreven voor het discuswerpen, en haar 2° poging was er echt eentje uit de boekjes (in de buurt van de 25m…), technisch reeds al op aardig niveau. Alleen werd de poging niet gemeten omdat de 2° scheidsrechter meteen nul riep, en dat om een totaal onduidelijke reden. Haar 3° beurt was er eentje op ‘meer veiligheid’, maar die 22m15 was net onvoldoende voor de 1° plaats. Ook hier nam haar Beta-trainingsgenote Roos Witters, finaal mooi 3° met 16m19, de rol van meelevende clubgenote op zich, en dat maakte achteraf het podiumgebeuren zo extra mooi. Bij het verspringen startte Imke eveneens met top 3-ambities, maar ze zat telkens net iets te ver van de afstootbalk, waardoor ze op een 4m13 bleef steken. Toch stond er een Roba-meisje op het podium, meerbepaald Bikha Peeters, wiens 4m20 oké was voor de bronzen positie. Alles zat daar bij wijze van spreken op een zakdoek, met Bette Van Rompuy (PR, met 4m11), Marie Vermeulen (4m03) en Babette Swannet (3m82, PR) als andere deelnemers.

PK_gooik_12
Nore, zilver in de kogelring !
PK gooik_13
Imke, 3° bij het speerwerpen !


Sarah en Roos, 2° & 3° in de discuskooi!

Miniemen Jongens - Jose, Senne en Thias in ‘grote doen’ !

Net als bij de meisjes hebben we soms ook bij deze gasten het gevoel van een ‘gemiste kans’ wat de beker van Vlaanderen betreft, want over pakweg 14 dagen worden immers een aantal sterkhouders cadet, en kunnen dus alleen maar gissen tot wat dat team in staat zou geweest zijn … Denken we maar aan knapen als een Jose Huybrechts, Senne Caers en Thias Van Rompaey, die ongetwijfeld borg zouden staan voor een hele voorraad aan kostbare punten… Maar daarover blijven zeuren en zagen brengt natuurlijk geen zoden aan de dijk, en hun schitterend optreden hier in Gooik heeft in ieder geval zeer helend gewerkt. Met zilver op de 80m (10”67) en goud op de 300m (44”20) was Jose een van onze blikvangers daar in Gooik. Ilias Goossens werd op de kortste afstand mooi 3°, met een PR-tijd van 11”39 (zie foto).

PK_gooi_14
Jose een niveau apart op de 300m! 
PK_gooik_15
Jose & Ilias op de 80m

Het zeskoppig deelnemersveld was voor de helft ROBA-gekleurd, want ook Senne Caers had met een tijd van 11”46 zich naar die finalekoers weten te loodsen. Helemaal tot zijn recht kwam Senne in de 150m spurt, waar hij de bronzen medaille pakte in de finale (21”22), na een PR-chrono van 21”12 te hebben gelopen in de reeksen. Ook Willem De Smit opteerde voor dit nummer, en dat bracht hem naar een PR-tijd van 22”87. Op de loodzware 1000m (was immers pittig warm …) hadden we 3 karaktermannen in stelling gebracht, zijnde Kasper Rijnders (PR 3’31”55), Robbe Vandamme (3’35”58) en Kwinten Dufresne (PR 4’01”28), en zij genoten met volle tuigen van de vele aanmoedigingen langsheen het parcours. Kwinten had nog voldoende reserve in huis om ook zijn slag te slaan aan de speerstand (PR 16m47), terwijl we Kasper ook aan het werk zagen aan de verspringbak, te midden van nog 4 andere clubmakkers, zijnde Rune Happaerts, Willem De Smit, Ilias Goossens en atletisch gebouwde Thias Van Rompaey. Deze laatste kwam met een reeds fraaie hangtechniek uit op een PR-sprong van 4m79, en ontnam daarmee meteen alle illusies bij de voltallige concurrentie. De reeds genoemde Ilias passeerde met 4m09 de fameuze denkbeeldige 4m-lijn, en die PR-sprong was goed voor zijn 2° bronzen medaille. Rune kwam uit op 3m65, maar zijn hoogtepunt van de dag ervaarde hij bij de 80m Horden, waar hij zich verbeterde tot 14”79. Op dat zeer technische nummer zagen we ook Thias weer in actie, en net als zijn ouder broer Kamiel, heeft deze knaap alles in zich om een puike hordeloper te worden. Met zijn persoonlijke besttijd van 13”31 gaf hij hier in ieder geval al een eerste fameus visitekaartje weg, meteen goed voor de zilveren plak.  

PK gooik 16
Zilver (80mH) voor Thias
PK_gooik_17
Goud (ver) voor Thias, alsook brons voor ilias !

rudy

uitslag
PUP - 60 - Dames

Reeks: 1 (19 deelnemers)
  1   Peeters Fien 2010 ROBA 8.62 (PR)
  2   Janssens Nina 2010 ROBA 8.96
  4   Tytgat Joke 2010 ROBA 9.13 (PR)
  5   De Keersmaecker Annabel 2010 ROBA 9.39
  15   Remy Alyssa 2011 ROBA 10.53 (PR)
  16   Remy Yelena 2011 ROBA 10.79 (PR)
Reeks: 2 Finale (4 deelnemers)
  1   Peeters Fien 2010 ROBA 8.65
  2   Janssens Nina 2010 ROBA 9.05

PUP - 1000 - Dames
Reeks: 1 (14 deelnemers)
  1   Tytgat Joke 2010 ROBA 3:27.21
  2   Vanhentenryck Lora 2010 ROBA 3:27.90
  14   Dufresne Gitte 2010 ROBA 4:19.06 (PR)

PUP - 60h - Dames (68/6H/7)
Reeks: 1 (10 deelnemers)
  1   Janssens Nina 2010 ROBA 11.03 (PR)
  3   Sueters Ana 2010 ROBA 11.80 (PR)
  4   Verheyen Mila 2010 ROBA 12.00 (PR)
  5   Van Rompaey Liene 2011 ROBA 13.00
  9   Dufresne Gitte 2010 ROBA 14.33 (PR)
Reeks: 2 Finale (6 deelnemers)
  1   Janssens Nina 2010 ROBA 11.02 (PR)
  3   Sueters Ana 2010 ROBA 11.89 (PR)
  4   Verheyen Mila 2010 ROBA 12.53
  5   Van Rompaey Liene 2011 ROBA 12.65 (PR)

PUP - hoog - Dames
Reeks: 1 (9 deelnemers)
  3   Van Rompaey Liene 2011 ROBA 1.25m (PR)
  4   De Keersmaecker Annabel 2010 ROBA 1.15m
  4   Sueters Ana 2010 ROBA 1.15m (PR)

PUP - ver - Dames
Reeks: 1 (11 deelnemers)
  1   Peeters Fien 2010 ROBA 4.22m (PR)
  3   Vanhentenryck Lora 2010 ROBA 3.64m

PUP - kogel - Dames (2kg)
Reeks: 1 (8 deelnemers)
  1   Frederickx Maya 2010 ROBA 8.39m

PUP - discus - Dames (0,6kg)
Reeks: 1 (5 deelnemers)
  1   Frederickx Maya 2010 ROBA 16.95m

PUP - hockeybal - Dames
Reeks: 1 (5 deelnemers)
  1   Verheyen Mila 2010 ROBA 44.43m (PR)

PUP - 60 - Heren
Reeks: 1 (15 deelnemers)
  6   Bauwens Finn 2010 ROBA 9.24
  12   Verdonck Door 2011 ROBA 10.79 (PR)
Reeks: 2 Finale (6 deelnemers)
  6   Bauwens Finn 2010 ROBA 9.20

PUP - 1000 - Heren
Reeks: 1 (25 deelnemers)
  2   De Vos Tobias 2010 ROBA 3:16.62 (PR)
  7   Caers Milo 2010 ROBA 3:25.48 (PR)
  8   Behaeghel Jonas 2010 ROBA 3:28.13 (PR)
  11   Fament Quinn 2010 ROBA 3:33.95 (PR)
  17   Hermans Corneel 2010 ROBA 3:45.63
  18   Rottiers Benne 2010 ROBA 3:48.82 (PR)
  21   De Smit Rik 2011 ROBA 3:55.32

PUP - 60h - Heren (68/6H/7)
Reeks: 1 (8 deelnemers)
  2   Bauwens Finn 2010 ROBA 11.50 (PR)
  3   Hermans Corneel 2010 ROBA 11.72 (PR)
  6   Fament Quinn 2010 ROBA 12.53 (PR)
Reeks: 2 Finale (5 deelnemers)
  3   Bauwens Finn 2010 ROBA 11.28 (PR)
  4   Hermans Corneel 2010 ROBA 11.73 (PR)
  5   Fament Quinn 2010 ROBA 12.17 (PR)

PUP - kogel - Heren (2kg)
Reeks: 1 (7 deelnemers)
  1   Truyers Arjen 2010 ROBA 8.16m
  4   Behaeghel Jonas 2010 ROBA 6.32m (PR)

PUP - discus - Heren (0,6kg)
Reeks: 1 (7 deelnemers)
  2   Tuerlinckx Jaan 2011 ROBA 18.23m (PR)
  4   De Vos Tobias 2010 ROBA 15.29m (PR)
  6   Rottiers Benne 2010 ROBA 12.11m (PR)

PUP - hockeybal - Heren
Reeks: 1 (10 deelnemers)
  1   Tuerlinckx Jaan 2011 ROBA 40.32m (PR)
  3   De Smit Rik 2011 ROBA 31.20m (PR)
  6   Caers Milo 2010 ROBA 29.88m
  7   Verdonck Door 2011 ROBA 29.47m (PR)

MIN - 80 - Dames
Reeks: 1 (14 deelnemers)
  2   Vermeulen Marie 2008 ROBA 10.60 (PR)
  14   Verdonck Riet 2009 ROBA 13.86
Reeks: 2 Finale (6 deelnemers)
  1   Vermeulen Marie 2008 ROBA 10.66

MIN - 150 - Dames
Reeks: 1 (12 deelnemers)
  1   Huenaerts Lotte 2008 ROBA 20.10 (PR)
Reeks: 2 Finale (4 deelnemers)
  1   Huenaerts Lotte 2008 ROBA 20.11 (PR)

MIN - 300 - Dames
Reeks: 1 (10 deelnemers)
  1   Smets Anneline 2008 ROBA 43.85
  7   Smit Hanne 2009 ROBA 50.23
 

PK_gooik_17
onze beresterke Anneline !!

MIN - 1000 - Dames
Reeks: 1 (14 deelnemers)
  1   Peeters Noor 2008 ROBA 3:14.78
  3   Alen Jolente 2008 ROBA 3:20.78 (PR)
  7   Vanstechelman Kato 2009 ROBA 3:33.94
  9   Swannet Babette 2009 ROBA 3:35.95 (PR)

MIN - 60h - Dames (68/6H/7)
Reeks: 1 (11 deelnemers)
  5   Smets Anneline 2008 ROBA 10.36
  10   Van Rompuy Bette 2009 ROBA 11.45
Reeks: 2 Finale (6 deelnemers)
  4   Smets Anneline 2008 ROBA 10.01 (PR)

MIN - hoog - Dames
Reeks: 1 (9 deelnemers)
  5   Smit Hanne 2009 ROBA 1.35m

MIN - ver - Dames
Reeks: 1 (9 deelnemers)
  3   Peeters Bikha 2008 ROBA 4.20m
  4   Storms Imke 2009 ROBA 4.13m
  6   Van Rompuy Bette 2009 ROBA 4.11m (PR)
  7   Vermeulen Marie 2008 ROBA 4.03m
  8   Swannet Babette 2009 ROBA 3.82m (PR)

MIN - kogel - Dames (2kg)
Reeks: 1 (5 deelnemers)
  2   Van Loo Nore 2008 ROBA 9.94m (PR)

MIN - discus - Dames (0,75kg)
Reeks: 1 (6 deelnemers)
  2   Prenen Sarah 2009 ROBA 22.15m
  3   Witters Roos 2008 ROBA 16.19m (PR)

MIN - speer - Dames (0,4kg)
Reeks: 1 (11 deelnemers)
  3   Storms Imke 2009 ROBA 23.77m
  4   Prenen Sarah 2009 ROBA 23.51m (PR)
  5   Peeters Bikha 2008 ROBA 20.76m
  6   Van Loo Nore 2008 ROBA 20.07m (PR)

MIN - 80 - Heren
Reeks: 1 (9 deelnemers)
  1   Huybrechts Jose 2008 ROBA 10.67
  4   Caers Senne 2008 ROBA 11.46
  5   Goossens Ilias 2009 ROBA 11.49 (PR)
Reeks: 2 Finale (6 deelnemers)
  2   Huybrechts Jose 2008 ROBA 11.06
  3   Goossens Ilias 2009 ROBA 11.39 (PR)
  5   Caers Senne 2008 ROBA 11.86

MIN - 150 - Heren
Reeks: 1 (14 deelnemers)
  2   Caers Senne 2008 ROBA 21.12 (PR)
  9   De Smit Willem 2009 ROBA 22.87 (PR)
Reeks: 2 Finale (4 deelnemers)
  3   Caers Senne 2008 ROBA 21.22 (PR)

MIN - 300 - Heren
Reeks: 1 (8 deelnemers)
  1   Huybrechts Jose 2008 ROBA 44.20

MIN - 1000 - Heren
Reeks: 1 (20 deelnemers)
  12   Rijnders Kasper 2009 ROBA 3:31.55 (PR)
  15   Vandamme Robbe 2009 ROBA 3:35.58
  20   Dufresne Kwinten 2009 ROBA 4:01.28 (PR)

MIN - 80h - Heren (76/8H/8)
Reeks: 1 (5 deelnemers)
  2   Van Rompaey Thias 2008 ROBA 13.31 (PR)
  4   Happaerts Rune 2009 ROBA 14.79 (PR)

MIN - ver - Heren
Reeks: 1 (7 deelnemers)
  1   Van Rompaey Thias 2008 ROBA 4.79m (PR)
  3   Goossens Ilias 2009 ROBA 4.09m (PR)
  4   De Smit Willem 2009 ROBA 3.71m
  5   Happaerts Rune 2009 ROBA 3.65m
  7   Rijnders Kasper 2009 ROBA 2.53m (SR)

MIN - speer - Heren (0,4kg)
Reeks: 1 (15 deelnemers)
  13   Dufresne Kwinten 2009 ROBA 16.47m (PR)