Verslag CrossCup Rotselaar 2018

EASYKIT CROSSCUP te ROTSELAAR: ROBA OP DE AFSPRAAK!

Voor de vijfde maal al tekende ROBA mede voor de organisatie van de CrossCup-wedstrijden aan De Plas te Rotselaar, tevens geldend als Kampioenschap van Vlaanderen Veldlopen. Voor dat organisatorische werk kreeg ROBA aardig wat lof toegezwaaid. De inzet van een ganse schare enthousiaste medewerkers was hieraan niet vreemd. Zij verdienen welgemeende dank en gelukwensen.

Verslag KVV Indoor AC

Vlaams Kampioenschap indoor AC ontvangt kleine delegatie.

De lopende examenperiode weerhield menig studerend ROBA-atleet van deelname aan het Vlaams kampioenschap indoor afgelopen zondag. Onze kleine delegatie liet het echter niet aan zijn/haar hart komen en ging voluit voor het uit te reiken eremetaal.

Verslag KVV Indoor Cad/Schol

Kampioenschap van Vlaanderen Cadetten en Scholieren

Op zondag 21 januari vonden in Gent de Vlaamse indoor kampioenschappen plaats voor cadetten en scholieren. ROBA was vertegenwoordigd door een kleine delegatie, maar al onze atleten kwamen goed voor de dag.

De beste prestatie van de dag kwam van Milan De Neef die op de 400m voor scholieren de zilveren medaille veroverde in een mooie tijd van 51"81, een mooie verbetering van zijn persoonlijk record indoor. Dat belooft voor de komende Belgische kampioenschappen en het outdoor seizoen.

Paasstage 2018 in Wespelaar

Tijdens de paasvakantie organiseert de ROBA Atletiekclub is samenwerking met de gemeente Haacht een 4-daagse atletiek stage.

Plaats: Cloetensstadion , Dijkstraat 1 te Wespelaar

Datum:  Vanaf dinsdag 03 april tot en met vrijdag 06 april 2018

Alle disciplines van de atletiek komen hier aanbod: Spurt – fond – horden – hoog – ver – kogel – hockey – speer - discus

Meer info...