Verslag BK Marathon Antwerpen

11/09/2021 - BK marathon te Antwerpen

Podiumhuldigingen kleuren aubergine, met Lieselotte BECK, Tommy KINDERS, Chris WOUTERS en Bart DE NIJS in een hoofdrol!

Na twee opeenvolgende derde plaatsen op het BK marathon, veroverde de 33-jarige Tommy KINDERS uit Paal ZILVER op het BK marathon AC te Antwerpen, in een tijd van 2u25'04. De West-Vlaamse winnaar van de race, M35-er Filip Vercruysse (FLAC) ging hem vooraf.

Verslag BK CAD/SCHOL in Lier

11-12/09/2021 - LIER - BK Cad/schol en BK aflossingen juniors

2x zilver en 1x brons!

Voorbije WE waren alle ‘betere’ cadetten en scholieren, vanwaar ook in België, neergestreken in het mooie Lier, waar onze collega’s van Lyra werkelijk een vlekkeloos tweedaags parcours wisten af te werken. VAL-voorzitter Gery Follens mag bijzonder trots zijn op het vlotte verloop, dat zijn mensen hier uit hun mouwen schudden. En ditmaal hadden ze de weergoden aan hun zijde, 1 korte bui op zaterdag niet te na gesproken…

Verslag Jumbomeeting Huizingen

11/9/2021 - HUIZINGEN (Jumbomeeting)

Vooraleer een blik te gooien op de vele mooie ‘bevestigende’ prestaties van onze Roba-jongeren, toch eerst een woordje van appreciatie ten aanzien van onze OEH-collega’s, die hier een perfecte organisatie afleverden, zeker qua timing van het vooropgestelde wedstrijdschema.

Verslag BK Ultratrail en BK Trail Theux

04/09/2021 - BK ultratrail en BK Trail te Theux

STIJN VAN LOKEREN schittert op BK ultratrail met zilver algemeen en goud bij de masters 35-50.

Schitterend nieuws uit het Waalse Theux, waar op 4 september jl. ROBA - master Stijn VAN LOKEREN zilver behaalde op het BK ultratrail algemeen en de Belgische titel bij de masters 35-50. Met meer dan verdiende felicitaties, laten we hem hierna zelf, rechtstreeks vanuit de wedstrijd, zijn tricolore succesverhaal integraal vertellen, in een levendig verslag.

ZILVER en GOUD!

Verslag BK Aflossingen in Jambes

05/09/2021 - JAMBES - BK aflossingen

Vreugde en verdriet … soms zeer dicht bij mekaar …

3 teams waren in Kessel-lo (prov. kamp) zo onder de indruk van hun eigen kunnen, dat ze zich toen meteen lieten inschrijven voor de nationale titelstrijd in het Waalse Jambes. En terecht, want de 4X100m cadetten dames, 4x100m cadetten heren en ons 4x800m scholieren damesteam hadden voldoende kwaliteit in huis om daar in die voorstad van Namen meer dan een figurantenrol te gaan spelen.

Verslag meetings Mol - Boom - Deinze - Beveren - Hechtel

04-05/09/2021 - Mol - Boom - Deinze - Beveren - Hechtel

Krijgen we nog een nieuw discusrecord dit jaar?

Dat is niet alleen de vraag die vele Roba-volgers bezighoudt, maar vooral die onze Katelijne Lyssens al van bij de aanvang van deze zomer zo graag wenst te realiseren. Dat ze de voorbije weken weer zeer goed op dreef is, had u al eerder kunnen lezen in de diverse verslagen, en ook voorbije zaterdag in Deinze zagen we haar vele trainingsarbeid weer renderen in een uitstekende reeks +50-worpen, met als beste een 52m30.