Verslag PK Meerkamp Pup/Min

03/06/23 - Betekom - ’PK Vlaams-Brabant Meerkamp PUP/MIN’

7 van de 12 te verdelen medailles blijven in ROBA-handen!

Voorbije zaterdag viel er alweer heel wat bedrijvigheid te bespeuren op en rond de atletiekpiste van Betekom, met tijdens de voormiddag een wedstrijd voor onze kangoeroes en benjamins, en nadien het echte werk voor de pupillen en miniemen, die via de 4-kamp en 5-kamp hun veelzijdigheid wensten te etaleren.

Verslag meeting Booischot

03/06/23 - Booischot ‘open meeting’       

Op de eerste vrijdag van de maand juni gaan in Booischot traditiegetrouw de deuren open voor hun ‘open meeting’, waar meestal heel wat ROBA’s present zijn. Ook dit jaar waren we alweer rijk vertegenwoordigd, en vooral onze vrienden van de HERA-kern lieten deze ‘korte verplaatsing’ niet onbenut. We bleven er dus niet onopgemerkt, niet alleen door ons aantal aanwezigen, maar het merendeel onder hen pakte beresterk uit met atletiek van de bovenste plank.

Verslag Aarschotse stratenloop

29/05/2023 - 36ste Aarschotse Stratenloop

Eens te meer een succesverhaal, met klinkende namen op het podium!

Op Pinkstermaandag vormde het centrum van Aarschot eens te meer het strijdtoneel van de Aarschotse Stratenloop. Ook voor deze 36ste editie tekende ROBA mee voor de meer dan geslaagde organisatie aan De Knoet. Want wat gebeurt er als De Knoet en ROBA, kern BETA, met het ervaringrijke organisatieteam, onder leiding van Jos Janssens, de handen in elkaar slaan?