Verslag BK Indoor Gent

15/2/2020 - Belgisch Kampioenschap AC Indoor Gent

Brons voor Wesley en Sietske!

Zes van onze toppers waren present op het Belgisch indoorkampioenschap, en zij verdedigden er onze fraaie clubkleuren met brio. Op de 60m kwam Charlotte Kinable in reeks 1 uit op een seizoens besttijd van 7”93, en bevestigde daarmee haar fraai conditieniveau van de voorbije winterperiode.

Verslag Indoor - Gent - Herentals - Tienen

15/02/2020 - Indoor Gent - Herentals - Tienen

Na het uitgebreid verslag van onze eigen succesvolle veldloop in Rotselaar, hoopte onze redactie stiekem op een rustig weekendje, wetende dat het volgende week alweer bingo is met het twee-daags nationaal kampioenschap in Brussel. Alleen hadden heel wat van onze jongeren het niet zo begrepen, en benutten al de indoormogelijkheden die her en der werden aangeboden met een niet aflatende gretigheid.  

Verslag Veldlopen Lebbeke - Lommel

16/02/2020 - Veldlopen van Lebbeke en Lommel

ROBA tekent present ... van Lebbeke tot Lommel

Lebbeke - rijke veldlooptraditie

Lebbeke, een sympathieke Oost-Vlaamse gemeente met ruim 19.000 inwoners, kan bogen op een rijke veldlooptraditie. De veldloop daar in het Land van Dendermonde, was er al aan zijn 64ste editie toe. Naast chocolade (van Barry Callebaut in deelgemeente Wieze) en peperkoek (van Vondelmolen), zet ook de jaarlijkse veldloop Lebbeke lekker op de kaart.

Wafelverkoop ROBA G-atletiek

De G-atleten van ROBA doen een wafelverkoop ten voordele van "atletiek voor personen met een handicap".

Aan het secretariaat in Betekom kan je bestelformuliertjes vinden om jullie bestellingen te doen.

Je kan het volgende bestellen tot 4 maart 2020 voor 6€ per doos:

  • Frangipane - 700gr
  • Carré-confituren - 700gr
  • Vanillewafels - 700gr
  • Chocoladewafels - 700gr

De leveringen zullen gebeuren vanaf 13 maart 2020.

Verslag Indoor KVV MOEV Gent - Heusden-Zolder

05/02/2020 - Indoor Gent - Open Vlaams Kampioenschap MOEV (CAD / SCH / JUN)

Voor de 2° week op rij verdedigden een aantal jonge Roba’s de kleuren van hun school, en ditmaal waren het clubgenoten van onze YA-kern. Op de 800m kwamen we Silke Uyttendaele, Ulrike Vandoolaeghe en Jarell De Waele tegen, en ze kregen er respectievelijk een 2’36”19, 2’34”34 en 2’40”08 achter hun naam. Deze dames keken met veel aandacht ook naar de 1500m scholieren, waar hun trainingspartner Lenn Teugels netjes een 4’19”62 liet optekenen.

Verslag Jogging rond de Plas

08/02/2020 - 4de Jogging rond de Plas

De dag voor D-day

Men zou de zaterdag vóór de CrossCup en het Vlaams Veldloopkampioenschap, met in de omgeving van de Rotselaarse Plas, de laatste organisatorische beslommeringen en voorzorgsmaatregelen tegen de capriolen van de wind, niet enkel kunnen betitelen als "de dag vóór D-day", maar ook als "de dag vóór een aangekondigde storm". Kiest u maar...