Verslag BK AC en AMH

Belgische kampioenschappen Alle Categorieën en AMH

ROBA HAALT DRIEMAAL GOUD en EENMAAL BRONS !

Met drie Belgische titels en een bronzen medaille, kleurde ROBA het podium voor een stuk aubergine tijdens de jongste atletiekkampioenschappen AC in het Koning Boudewijnstadion. Onze Wase aanwinst, Nina Lauwaert, zette het koninginnenummer, de 5000m, naar haar hand. Zij hield de kampioene van 2017, Hanne Verbruggen (VITA), achter zich in de knappe tijd van 16'14"25. Karen Van Proeyen werd 7° in 17’19”24.

Provinciale Kampioenschappen Vlaams-Brabant Aflossingen 2018

Op zondag 2 september 2018 organiseert ROBA de Provinciale Kampioenschappen Vlaams-Brabant 2018 in Betekom.

De eerste start wordt gegeven om 12 uur.

De volgende wedstrijden worden gelopen (zie uurschema voor meer informatie):

  • 4 x 100m (CAD/SCHOL/JUN&MAS/A.C.)
  • 4 x 60m (BEN/PUP)
  • 4 x 80m (MIN)
  • 4 x 800m (CAD/SCHOL/JUN&MAS/A.C.)
  • 4 x 200m (A.C./MAS)
  • 3 x 600m (BEN/PUP/MIN)
  • 4 x 400m (JUN&MAS/A.C.)
  • 4 x 1500m (A.C./JUN&MAS)

Inkom: 3€

Verslag BVV Masters

Zondag 10 juni 2018: Beker Van Vlaanderen Masters

Roba houdt Vlaams Brabantse kleuren hoog !

Het is en blijft een raar gegeven te moeten vaststellen dat wij in de 1° afdeling Masters, en wij alleen, onze provincie mogen/moeten vertegenwoordigen. En met finaal een 3° eindplaats, 156 punten, hebben we dat met brio afgewerkt mogen we wel stellen. De score was vrij aardig verdeeld tussen onze Dames (79p) en Heren (77p), want in tegenstelling tot al de andere leeftijdsreeksen, is het een gemengd gebeuren zoals u waarschijnlijk wel weet.

Verslag recreanten in Tilburg 2018

Recreanten in Tilburg

Onze recreanten werkten dit voorjaar onder impuls en met de schema’s van Dirk Biscop en de begeleiding van Julia Van Goolen en Jan Maus toe naar de halve marathon van Tilburg. Op 13 mei was het zover, en trokken we met 13 naar Tilburg: Jan Maus, Veerle Van Gossum, Marie-Jeanne Schoofs, Benny Van Herrewegen, Greet Gelin, Vanessa Vanhimbeek, Luk Leyzen, René Eggers, Anja Vodermans, Mia Discart, Ine Middel, Tom Corthouts (niet op foto) en Nico Torfs (niet op foto).

Verslag KVV AC

19 mei 2018: Kampioenschap van Vlaanderen AC

Onze toppers stellen niet teleur !

Voorbije zaterdag was Deinze de thuishaven voor het KVV alle catg, en 14 Roba’s maakten er hun opwachting.

Succesvolle Aarschotse Stratenloop

De BETA-kern tekende samen met De Knoet voor een succesvolle editie van de Aarschotse Stratenloop.  De diverse wedstrijden trokken in totaal net geen 900 deelnemers, maar enkele eenheden minder dan in het recordjaar 2010. Zij brachten  namen die klinken als klokken op het podium, met winnaars als Liesbeth Monsecour (HU) op de 3km Ladies Run en van ROBA-zijde Yorik Van de Kerkhoven (3km), Daan Coremans (6km), Karen Van Proeyen (6km) en Kevin De Kerpel (12 km). Op deze laatste afstand ging de zege bij de dames naar de Tremelose Sarah Minart.