Uitnodiging kampioenenviering in Diest

Op vrijdag 22 maart 2019 organiseert de stad Diest ism met de stedelijke sportdienst en de stedelijke sportraad haar jaarlijkse kampioenenviering in CC Den Amer.

Alle kampioenen van het jaar 2018 worden die avond in de bloemen gezet met als hoogtepunt trofee sportverdienste en sportprestatie. Ook alle ROBA-aflossingsploegen, die kampioen zijn geworden tijdens het vorige seizoen, worden in Diest gehuldigd (Provinciaal kampioen en/of Belgisch Kampioen).

Verslag Veldlopen Lebbeke - Essen - Lommel

17/02/2019 - Veldlopen van Lebbeke, Essen en Lommel

Aanloop naar BK, met voor ROBA mooie OVERWINNING en EREPLAATSEN!

Beperkte Roba-bedrijvigheid afgelopen zondag 17 februari, als aanloop naar het BK van volgend weekend. Roba trok wel de aandacht met de prachtige zege van Lahsene BOUCHIKI te Lebbeke en de ereplaats van Evy HENS te Essen in de Noorderkempen. Ook in het Limburgse Lommel werd aubergine gesignaleerd met twee puike resultaten tijdens de wedstrijden voor het Limburgs Veldloopcriterium aldaar.

Verslagen Indoor Gent en Hoboken

16-17/02/2019 - Indoor Gent en Hoboken

SIETSKE, KEVIN en WESLEY pakken eremetaal!

Wat voor Sietske Lanchant eerder al een soort routineklus is geworden, namelijk het ophalen van een medaille op het Belgisch kampioenschap, blijft voor menig Belgische atleet toch een ervaring om naar uit te kijken, een gegeven dat absoluut op het persoonlijk palmares moet geraken, wil je serieus worden genomen binnen de Belgische atletiekwereld.

Verslag KVV Veldlopen Rotselaar

10/2/2019 - CROSSCUP ROTSELAAR

Sportief en organisatorisch een ROBA-voltreffer!

Met een voldaan gevoel en brede glimlach op de mond meldde Jos Van Roy trotsvol, op het einde van de dag, dat welgeteld … 1397 atleten de eindkomstlijn wisten te passeren, quasi 200 meer dus dan vorig jaar. Geen mens hield dit voor mogelijk toen Frank De Boosere twee dagen eerder, op vrijdagavond, een vooruitblik gaf op de vervroegde maartse buien die ons pad gingen kruisen.

Verslag Indoor Gent - Tienen

9-10/2/2019 - Indoor GENT (IFAM) - TIENEN - GENT  

Milan De Neef zit op schema!  

Onze beloftevolle 1ste jaars junior Milan De Neef heeft van de IFAM indoormeeting van eendracht Aalst gebruik gemaakt om bij zichzelf eens het actuele vormniveau te peilen, meerbepaald op zijn favoriete nummer, de 400m. IFAM staat voor international Flanders athletics meeting, dus een type van wedstrijd waar stiekem wordt gemikt op betere atleten, zoals Milan.

Verslag Indoor Kirchberg (Lux)

3/2/2019 - Indoor Kirchberg

Kevin De Kerpel is klaar voor Rotselaar!

In Hannuit (korte cross) gaf hij al blijk van een puike conditie, maar met zijn optreden in het Groothertogdom Luxemburg wuift hij werkelijk alle twijfels weg, voor zover er die nog mochten zijn. Na die lange periode van inactiviteit is het hartverwarmend om te zien hoe Kevin de voorbije maanden weer zijn positie heeft ingenomen, netjes naast zijn broer.

Verslag Indoor Gent en Heusden-Zolder

3/2/2019 - INDOOR in GENT (BK meerkamp) en HEUSDEN-ZOLDER

Kato Gevaert verovert brons bij 5-kamp juniors!

Met dat totaalsaldo van 3277 punten mocht Kato Gevaert haar opwachting maken voor het erepodium bij de 5-kamp voor de juniors dames. Door 4 persoonlijke records op 5 nummers op haar teller te loodsen, moest ze hier alleen de duimen leggen voor 2 dames uit Wallonië (Huy en Hannuit).