Verslag KVV AC

18/05/24 - Kortrijk (KVV ‘alle catg’)

Geen eremetaal voor ROBA…

Met slechts 7 aubergine-atleten in de gelederen wisten we dat de kans op eremetaal vrijwel nihil was, temeer daar niemand van onze echte seniorstoppers van de partij was, vrijwel allemaal buiten strijd door een herstellend lichamelijk ongemak. Het dichtst bij het podium kwam nog onze oude rot in het vak, Walter De Wyngaert, die 4° werd bij het hamerslingeren, en dat met een 51m14-worp. Het was er koud en vooral nat toen zij om 9u ’s morgens aan de bak moesten.

Verslag Special Olympics

9 -11/05/24 - La Louvière - ‘Special Olympics’    

Schitterende medailleoogst bij onze ROBA’s !            

so1
‘Medailles’ … daar is het om te doen op een ‘Special Olympic-event’ !  

Ons ‘G-team’ is stilaan terug aan het groeien, en momenteel staat de teller op 15 clubleden.

Verslag Interclub - First League

12/05/24 - Saint-Mard (Dampicourt)

Ons team houdt mooi stand in de ‘First League’ !                

ic1
Welgemeende felicitaties aan al onze ROBA’s !!

Welgeteld 214km gaf de routeplanner aan, vertrekkende vanuit Aarschot richting de piste van de plaatselijke club ‘Athletic Dampicourt’, gelegen in Saint-Mard, een zuid

Verslag Provinciaal Kampioenschap MOEV

08/05/2024 - Kessel-Lo - Prov. Kampioenschap MOEV (scholen) - Vlaams-Brabant

Woensdag waren heel wat ROBA-jongeren van de partij op de atletiekpiste van Kessel-lo, waar de middelbare scholen streden voor de Provinciaalse titels atletiek voor scholen. Een organisatie van MOEV, een initiatief dat leerlingen moet aanzetten om meer te bewegen, kortom om meer te sporten. Op de piste van Kessel-lo, traditioneel al jaren het strijdtoneel van dit gebeuren, waren er dus heel wat van onze miniemen, cadetten, scholieren en junioren aanwezig.

Verslag Meetshovenloop

03/05/2024 : 7de Meetshovenloop te Betekom

ROBA kleurt Meetshoven aubergine ...

Een gans ROBA-organisatieteam, onder de vakkundige leiding van BETA-voorzitter Jos Janssens, zette zijn schouders onder de 7de editie van de Meetshovenloop. Met succes, naar bleek. Gespreid over de 3, de 5 en de 10km, haalden 398 deelnemers verdienstelijk de eindmeet, die aan het Sportpark van Begijnendijk nabij Meubelen Verhaegen, aan de Grote Baan te Betekom was getrokken (46 finishers op de 3km, 224 op de 5km en 128 op de 10km).

Verslag BK Outdoor AMH

01/05/24 - Vilvoorde - Belg Kamp AMH-atleten

Goud & Zilver voor Petra, Goud voor Bram !

BK1
Onze 5 ROBA’ s, en hun trainer Gianni, fier over de medailleoogst!

Voorbije woensdag waren 25 clubs, waaronder de onze, present op de nationale titelstrijd onder de AMH-atleten, en Bram Grymonpon, alsook