Ledenstop ROBA-Jeugd

Ledenstop jeugd Betekom en Diest

Wegens het grote succes van de trainingen bij de jeugd moeten we in de kernen Betekom en Diest een ledenstop inlassen voor de categorieën benjamin, pupil en miniem (geboortejaren van 2011 tot en met 2006). Vanaf december kunnen er tijdelijk geen atleetjes meer aansluiten, ook niet als proeflid. De kinderen die in november nog met een proefmaand gestart zijn, kunnen deze uiteraard afmaken en nog definitief aansluiten.

ROBA Diest Warmste Week 2018

Op donderdag 20 december 2018 organiseert ROBA-Diest in het kader van de warmste week een sponsorloop ten voordele van Lolands (onderzoek tegen ALS).

Iedereen van onze club is welkom (alle kernen van ROBA) om te komen meelopen en/of te supporteren. Er zal gluhwein en warme chocolademelk zijn. Kortom een leuk feestje tvv het goede doel.

Principe:
Elke atleet kan zich laten sponsoren en bepaald dan hoeveel hij/zij loopt. Bvb 1 Euro per gelopen rondje.
De documenten voor de sponsoring zullen worden verspreid.

Verslag Veldloop Wespelaar

2 december 2018 - ROBA-veldloop in Wespelaar

Roba-jeugd laat van zich horen !

Welgeteld 577 atleten vonden de weg naar de Wespelaarse evenementenweide, waar het verzamelen geblazen was voor de 67ste editie van de veldloop van onze HERA-vrienden (een van de oudste veldlopen van het land!).

Verslag Veldloop Roeselare

25 november 2018 - CC Cross Roeselare

Nina heeft EK ticket op zak !

Vorig jaar liet Nina Lauwaert zich in datzelfde Roeselare echt voor het eerst fameus opmerken in onze clubkleuren, door er net naast het podium te eindigen, achter de Russische Ekatarina Sokolenko, Imana Truyers en Hanne Vandenbussche. Nu exact 12 maanden later waren al deze nationale toppers weer present, maar de onderlinge pikorde is blijkbaar serieus door mekaar geschud, en waarbij onze marathon topper ondertussen het hoogste woord voert.
 

Verslag Veldloop Vilvoorde

45ste CROSS van SPARTA VILVOORDE

Miniem Mika Laplume mooi winnaar! Zeven podiumplaatsen voor ROBA.

Een flinke ROBA-delegatie trok naar het domein "De Drie Fonteinen" te Vilvoorde voor de 45ste editie van de veldloop van Sparta Vilvoorde. Op de klassieke omloop aldaar, met zijn lange rechte loopstroken en wat pittig klimwerk, haalde ROBA niet enkel de zege binnen met miniem Mika LAPLUME, maar tekende tevens voor maar liefst zeven podiumplaatsen.

Verslag Veldlopen Kortenberg - Duffel - Tongeren 2018

18/11/2018 - Veldloop KORTENBERG

ROBA domineert jeugdwedstrijden met zeges voor Liene Van Rompaey, Joke Tytgat, Kasper Rijnders en Kamiel Van Rompaey.

De deelnemers aan de start van de veldloop te Kortenberg zijn er zich doorgaans vooraf wel terdege van bewust: neen, dit wordt geen zondagse wandeling in het park, maar stevig klimwerk, met ook steile afdalingen, waar de kunst er in bestaat zijn eigen benen te kunnen blijven volgen. In een gouden herfstdecorum weliswaar. ...  Onze ROBA-girls en -boys blijken aardig overweg te kunnen met dat soort omlopen.

Verslag Indoor Herentals

17/11/2018 - HERENTALS - indoor jeugdmeeting

Onze Roba’s waren op de afspraak!

Het is en blijft toch een drukke bedoening, z’n massa jonge enthousiaste jonge atleetjes samengepropt in een overvolle sporthal … Wat dacht u bijvoorbeeld van 47 jonge dames bij het verspringen miniemen meisjes, of 48 pupillen meisjes aan de kogelstand … Je kan er tussen 2 pogingen door haast een stadswandeling gaan maken richting het boerenkrijgmonument en terug!