Verslag BK AC Gentbrugge

24-25-26/06/22 - Gentbrugge - Belgisch Kampioenschap AC

SIETSKE EN KATELIJNE HALEN BRONS BINNEN !

Voor heel wat atleten en volgers was het even wennen om de nationale titelstrijd niet in het vertrouwde Koning Boudewijnstadion te zien doorgaan, maar in Gentbrugge, waar het stadion natuurlijk veel kleiner is. Finaal bleek dat nu net de meerwaarde te zijn, het ‘gevoel’ van meer volk aanwezig te zijn, en vooral ook dichter in de nabijheid van de atleten.

Verslag meetings Lier - Nieuwpoort

26/06/2022 - Lier & Nieuwpoort

4 van onze cadetten trokken de spikes weer aan, om die verduivelde examenstress van zich af te schudden, al lopend of werpend. En dat zo’n intensieve studieperiode met alleen boeken en cursussen om je heen niet ongestraft blijft ten aanzien van uw actuele conditiepeil, zagen we in Lier en Nieuwpoort. Alleen onze 2° jaars Inte Wouters slaagde er in om een persoonlijk record scherper te stellen op de 200m. Ze kreeg er een 27”82 achter haar naam, en dat bij een tegenwind van een -1,4m/s.

Verslag meetings Booischot - Alken - Brasschaat - Turnhout - St-Niklaas

18/6/2022 - Booischot - Alken - Brasschaat

B1
Nina snelt naar de beste jaarprestatie in België … 9”61 op de 60m horden

Voorbije zaterdag waren 31 ROBA-jongeren van de partij bij onze goede buren van AVZK, die verrassend uitpakten met een ‘samenvallende wedstrijd’ kangoeroes-benjamins en pupillen-miniemen, en voor de aanwezige atleetjes, ouders en begeleiders ble

Steun ROBA via Trooper

Steun ROBA het hele jaar door gratis via Trooper

Weet je al dat je ROBA het hele jaar door financieel kan steunen wanneer je online shopt? En dat zonder dat het jou ook maar één cent extra kost, hé. Gewoon door eerst via www.trooper.be/roba te passeren en daar door te klikken naar één van de meer dan 1.000 webshops die ons met veel plezier een stukje van jouw aankoopbedrag schenken.

Kidsjuryleden

ROBA scoort fraai wat betreft het aantal ‘Kidsjuryleden’

De voorbije maanden werden er verschillende opleidingen tot Kidsjurylid georganiseerd. Deze opleiding stond open voor nieuwe geïnteresseerden, zeker ook jonge clubleden, die willen jureren bij de wedstrijden voor Kangoeroes en Benjamins. De bestaande juryleden konden de opleiding uiteraard ook volgen.
Vanuit de VAL, meer bepaald  van Liesl Van Barel, ontvingen we volgend overzicht van de personen die ‘tot op heden’ de opleiding tot Kidsjury hebben gevolgd.