Lid worden

INSCHRIJVEN VOOR HET NIEUWE SEIZOEN 2023-2024

ledenbeheer icon

We werken voor de inschrijvingen via het platform Ledenbeheer.
Schrijf je vanaf september in via de website www.ledenbeheer.be/public/roba-atletiek. Je vindt daar de groepen van de verschillende kernen (BETA Betekom, G-werking BETA Betekom, DAK Diest, HERA Wespelaar en Yellow Armada). Ledenbeheer werkt met familieaccounts (1 ouder registreert onder zijn/haar naam en voegt daarna kinderen toe) maar je moet wel elk kind afzonderlijk inschrijven.

 • In de kernen van Betekom en Wespelaar kunnen kinderen geboren in het jaar 2018 of vroeger inschrijven
 • In de kern van Diest kunnen kinderen geboren in het jaar 2017 of vroeger inschrijven

Via dit platform kan je dan ook een mutualiteitsattest downloaden.

Link naar Brief voor Lidmaatschap en Lidgelden seizoen 2023-2024

Link naar uitleg over het downloaden van een mutualiteitsattest

Lidgeld

Het platform Ledenbeheer berekent het verschuldigde lidgeld en je kan dit meteen online betalen.
Je vindt het overzicht van de lidgelden en de randvoorwaarden in bijlage.

Wanneer ben je in orde?

Om in orde te zijn bij de start van het nieuwe atletiekseizoen (vanaf november), moet je inschrijving (inschrijven via ledenbeheer.be + lidgeld betalen) vervuld zijn tegen 15 oktober ‘23.
Als wedstrijdatleet heb je immers een nieuw VAL-wedstrijdnummer nodig om te kunnen deelnemen aan de veldlopen van het nieuwe seizoen. Dit wordt door ons pas aangevraagd als je in orde bent. Ook dan pas ben je verzekerd voor lichamelijke ongevallen en kan je deelnemen aan de trainingen onder begeleiding van de trainers en gebruik maken van de infrastructuur.

Clubkledij

Nieuwe leden die als wedstrijdatleet aansluiten, krijgen een ROBA-wedstrijdtrui (singlet/topje). Je ontvangt een code waarmee je het truitje kan bestellen op de webshop van Vermarc, onze kledijpartner. Ook 1e jaars pupillen die overkomen van benjamin ontvangen een clubtrui. Nieuwe kangoeroes en benjamins ontvangen een T-shirt.
Uiteraard zijn we fier op onze club en nemen atleten aan wedstrijden deel in de ROBA-kleuren. Via Vermarc kunnen we onze atleten een assortiment sportkledij aanbieden. Voor jong en oud is er voldoende keuze om zich sportief te kleden in alle weersomstandigheden en geeft het een uniforme uitstraling en vertegenwoordiging van onze club bij wedstrijden. Clubkledij kan je online bestellen via de webshop: https://stores.vermarcsport.com/nl/store/roba (wachtwoord om in te loggen: ROBA2000)

vermarc

Heb je vragen over de procedure of de inschrijving


Websites, Facebook, Instagram

Kern BETA Betekom:

Kern HERA Wespelaar:

Kern DAK Diest:

Yellow Armada


Gezinskorting

Enkel geldig voor leden van het gezin die aangesloten zijn als wedstrijdatleet of kidsatleet.
Alle leden van eenzelfde gezin betalen maximaal 450 euro per gezin.
Gelieve contact op te nemen met je kernsecretaris indien je als gezin aan deze maximumgrens zal komen. De kernsecretaris zal de inschrijving verwerken in Ledenbeheer waarna je een betalingsuitnodiging zal ontvangen om je inschrijving te vervolledigen.


Check zeker ook de handleiding voor


Tips voor de inschrijving:

 • Gebruik hetzelfde account als vorig jaar indien je reeds lid was!
 • Als nieuw lid maak je als volwassene of ouder eerst een hoofdgebruiker aan om nadien je kind(eren) toe te voegen.
 • Om het aantal groepen in je overzicht te beperken, kan je
  • eerst inloggen met het account voor wie je wil inschrijven en daarna het schuifbalkje van de leeftijdscategorie verschuiven. Zo zie je enkel de groepen die voor jouw account mogelijk zijn. Nu nog de groep op de juiste locatie selecteren en je kan je inschrijving afronden!
  • zoeken op bvb DAK, HERA, BETA, Yellow Armada of G-werking. Zo krijg je in je overzicht enkel de groepen voor jouw locatie.
  • de 2 bovenstaande tips combineren zodat je snel de juiste groep terugvindt.