Verslag PK Vilvoorde

02-03/10/2021 - Vilvoorde PK Vlaams-Brabant

In het vernieuwde atletiekstadion van Vilvoorde vonden het voorbije weekend de uitgestelde provinciale kampioenschappen plaats voor cadetten, scholieren, jun/sen-masters, en het waren de collega’s van VAC die als gastheer fungeerden. Heel wat atleten en trainers hadden voorbije 14 dagen reeds de trainingsarbeid op ‘herstelniveau richting winter’ gebracht, waardoor sommigen deze titelstrijd aan zich voorbij lieten gaan, of hem volledig ontspannen meepikten, zonder al te veel wedstrijdstress. Dit kon door bijvoorbeeld zich in te schrijven voor een volstrekt vreemd nummer, net om dat stresselement te bannen en enkel voor de groeps-fun te gaan. Of dacht u werkelijk dat bijvoorbeeld onze 100m-kampioen Dieter Bergs plots voorliefde voor de 800m was gaan voelen, in het vooruitzicht van zijn overstap naar het veldloopgebeuren…

Al bij al werd het een wat sfeerloos gebeuren, ook mede door de weergoden, die met een overduidelijk herfstweertje (zeker op zondag …) schenen aan te geven dat het met de zomercampagne nu echt afgelopen moet zijn, om meteen plaatst te maken voor het crossgebeuren en de indoorwedstrijden. Daarenboven waren er traditiegetrouw weer veel te veel wedstrijden met een onvolledig podium (= kwantiteitsprobleem, gebrek aan spankracht) of met prestaties die onze geliefde atletieksport geen eer bijbrachten (= kwaliteitsprobleem), laat staan inspirerend overkomen bij ouders met jonge atleten, die voor het eerst van een pistewedstrijd kwamen proeven.

Zeker bij de seniors halen heel wat van de betere provinciegenoten (onze Katelijne en Sietske zijn echt uitzonderingen…) zo en zo hun neus al op voor het behalen van het provinciale schildje, en die uitzonderlijke positie, dit seizoen, op de kalender (plots oktober in plaats van de gebruikelijke maand april) bleek dit jaarlijks gegeven niet te kunnen keren. Vandaar dat er ook nu weer langs de zijlijn werd gediscussieerd over de zin van de provinciale titelstrijd voor de juniors- en seniorscategorie.
En het feit dat die fameuze provinciale schildjes ook hier alweer niet voorhanden bleken te zijn ( … ‘we sturen ze achterna’ was de boodschap …) maakt het er allemaal niet mooier op. Ten huize Familie Peeters bijvoorbeeld moet de postbode er ondertussen al een 9-tal afleveren (PK pup/min, PK meerkamp pup/min, PK cad/schol). Vijgen na Pasen noemen we dat …

Over de ROBA-inbreng hoeven wij niet te blozen, want over de 2 dagen heen waren we de club met de meeste deelnemers, en ook op het podium bleef dit niet zonder gevolg. Welgeteld 35 medailles bleven in handen van de plaatselijke VAC-atleten, maar daarmee moesten ze toch nederig het hoofd buigen voor de 46 stuks van DCLA (vooral een beresterke 2° dag!) en die rijke ROBA-oogst van … 52 medailles! In tegenstelling tot de vrienden van Leuven kenden wij vooral een sterke zaterdag (33 stuks, zondag nog 19…).
Wie waren al die enthousiaste Roba’s, die zich niet lieten afschikken door dat pittige herfstweer?

Juniors / Seniors

In de inleiding hebben we ze al even vermeld, ons topduo Sietske Lenchant en Katelijne Lyssens, en het was dus voor onze ROBA-volgers extra genieten van hun sportieve verrichtingen. Aan Katelijne was alweer niets te doen, al was het voor de toeschouwers koffiedik kijken welke afstanden ze hier uit haar atletisch lichaam schudde, want noch afstandsblokken, noch een uitslagbord waren buiten gehaald voor de toeschouwers, die profiteerden om onze first Lady nog even aan het werk te zien. Gelukkig ging ze tussendoor te rade bij haar trainer Ludwig, en zodoende wisten we haar afstanden. Finaal bleek haar bestworp op 52m02 uit te komen. In diezelfde discuskooi wierp Sietske een PR van 32m80, wat goed was voor de bronzen plak, terwijl onze juniore Stien De Meyer er met haar 25m15, eveneens een PR-afstand, de nummer één werd bij de junior dames. Voor onze jonge meerkampster werd het een totaal succes, want ook in de kogelring (10m02) en bij het speerwerpen (32m48) bleek ze een maatje te sterk voor de voltallige juniors-concurrentie. Wat een najaar beleeft deze sympathieke jonge dame, dat al mooi begon op het Belgisch kampioenschap meerkamp, en werd doorgetrokken via die bronzen medaille op het nationaal kampioenschap in Herve, om hier in Vilvoorde te eindigen met 3x goud. Ze kreeg er op het binnenterrein meteen de felicitaties van Sietske, die aan de speerstand ook op het hoogste schavotje stond, met een worp van 40m21, en in de kogelring voor suspense zorgde in haar gevecht met de thuisatlete Elena Defrère. Na 6 worpen bedroeg het verschil … 3 cm, in het voordeel van de VAC-dame (13m99, tegenover 13m96 voor Sietske … zilver dus).
Ook onze mannen lieten zich niet onbetuigd in die kogelring, want meerkamper Seppe Ceulemans kwam er tot een PR-afstand van 12m98, wat werd beloond met de 2° plaats, terwijl Elias Fivez (8m02) 3° werd bij de juniors. Zico D’hooghe werd eveneens naar het ereschavotje geroepen, na zijn 39m72 met de speer, wat zilver opleverde. Datzelfde eremetaal kreeg Kato Gevaert rond haar nek, na die 3m05 aan de polsstokstand.
Ondertussen was het ook genieten geblazen op de piste, met ondermeer 2x zilver op de 400m juniors, voor de debuterende Evy Jacobs (PR 67”07) en de veel meer ervaren Runar Van Der Putten (52”53), die beiden een hoofdrol opeisten. Maar ook op de 800m en 1500m spraken we een aardig woordje mee, want op zaterdag was er niets te doen aan het overwicht van ons duo Mathias Eeckhout (winnaar 1500m) en Gust Waegeman (mooi 2°), en op zondag deden deze heren dat huzarenstukje nog eens netjes over op de 800m-afstand. Ook in een tactische wedstrijd laten ze zich niet in de luren leggen, zoveel is duidelijk.

PK1
Gust en Mathias, oppermachtig bij de juniors op de 800m en 1500m!

Op die 800m scheelde het trouwens geen haar of we kregen er een volledig ROBA-podium gepresenteerd, want Lode Wuyts kwam maar een zuchtje te kort voor positie drie. Lode stapt eind deze maand over naar de seniorreeks, en we duimen ervoor dat dit een geslaagde onderneming mag worden. Misschien moet hij een voorbeeld nemen aan Lenn Teugels, die begin dit seizoen al die overstap zette, en hier in Vilvoorde zonder pardon de maat nam van 9 andere seniors, waaronder Sander Das (16’45”12) en Timo Vandeuren (16’58”15). Lenn zette zich resoluut op kop, en zou die positie tot 1,5 ronde van de meet niet uit handen geven. Toen werd hij naar positie drie teruggedrongen, maar met een beresterke finish trok hij toch het laken naar zich toe. Dus quasi geheel alleen liet hij een PR-tijd van 15’20”07 optekenen, en dat doet ons al meteen dromen van de komende crossmaanden… Knap Lenn!
Ook Cathérine Smets mag met een gerust gemoed naar het veldloopseizoen uitkijken, want hier kwam ze voor het eerst officieel uit op het 3000m-nummer (13’13”58), en dat bleek finaal goed voor brons.

Scholieren  

Ook in deze categorie was het absenteïsme op sommige nummers van een schrijnend niveau. Slechts 4 jongens in de kogelring, 3 gasten op de 3000m, 2 jongens aan de verspringbak, 1 hinkstapspringster, 2 broers op de 400mH, 1 eenzame 110mH loper … en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Ook hier troffen wij als club geen schuld, want de meesten van onze scholieren waren wel van de partij, en daarenboven lieten heel wat onder hen nog schitterende bestprestaties optekenen.
Wat dacht u van de zilveren PR-tijd van 1’00”78 van Charlotte Coene op de 400m, en dat ondanks die herfstomstandigheden… Hanne Leempoels werd er op haar 400m-debuut meteen mooi 3° in een tijd van 1’07”69 (voorzichtig vertrokken) en Laurence De Mey (1’09”93) vervolledigde er onze inbreng. Op datzelfde nummer waren ook Ruben Verspeurt (56’55, 4°) en Milan De Saeger (59”57, 6°) actief. 1 dag later was dit duo weer van de partij, en verscheen er aan de 800m-startlijn, samen met de reeds vermelde Dieter Bergs. Dieter (2’25”79) zal zich deze race nog een tijdje herinneren, want door op de witte binnenboord te trappen kwam hij ook nog ten val, gelukkig zonder veel erg. In die tactische koers kwam Milan uit op de minst gunstige plaats (4° in 2’12”91), en Ruben moest tevreden zijn met stek 7, en dat in een PR-tijd van 2’14”74. Bij de meisjes vielen we wel in de prijzen, met een zilveren medaille voor Janne Van Ouytsel (2’26”72) en brons voor Ulrike Vandoolaeghe (2’27”23). Het was deze laatste die gans de eerste ronde aan kop sleurde van het gelukkig 9 meisjes tellende peloton (dus wel een echte koers!) maar in de laatste 300m, samen met Janne, het hoofd moest buigen voor een DCLA-atlete. 1 dag later kwam Janne toch de kers op de taart opeisen, door in de 1500m-race iedereen het nakijken te geven, en met 5’13”76 de gouden plak op te eisen (van start tot finish aan kop!). Wat heeft deze bijzonder stijlrijk lopende atlete een sprong voorwaarts gezet dit jaar!!!  
Op de 3000m jongens was onze Vince Van Winckel van de partij, samen met slechts 2 andere atleten, zijnde de sterke Mathis Lievens van VAC, en de BAV-fondloper Emiel De Pauw. Tot een kleine 3 ronden van het einde schoof onze Beta-man mee in het spoor van die 2 sterke gasten, maar toen brak de veer, en stond hij bijna letterlijk stil. Op 600m van de meet kwam hij gelukkig terug op toerental, wat hem bracht op een chrono van 9’28”79.

Dat maakt onze sport zo eerlijk … ‘niets krijgen we cadeau’ … De broers Wout en Daan Van Breedam hoeven we niet te overtuigen van het gegeven dat prestaties alleen maar volgen op een correcte trainingsinzet. Mede onder het motto ‘de afwezigen hebben ongelijk’ gingen deze 2 sympathieke Hera-gasten grote kuis houden onder de hordennummers en de spurt. Daan nam de 110mH voor zijn rekening (PR 20”64), en werd 2° op de 400mH (PR 1’07”87), waar de 1 jaar oudere broer Wout op het hoogste ereschavotje ging postvatten. Maar daarmee was diens honger nog niet gestild, want ook op de 200m (verrassend goud), 100m (zilver, in gutsende regen… ) en het verspringen (zilver) maakte Wout zijn opwachting aan dat kleine podium. Jarne Verstraelen voegde met zijn 34m67 met de speer (PR) daar mooi nog een extra bronzen medaille aan toe. Hij klopte er o.m. Xim Wouters, die een 20m56 liet optekenen, en er net als in de kogelring (8m66) 4° werd.

Cadetten

We eindigen met de cadetten, waar de spurt- en afstandsnummers gelukkig op voldoende deelnemers konden rekenen, maar een aantal kampnummers, en zeker het hordengebeuren niet de verhoopte spankracht kenden, die deze mooie nummers zo verdienen. Maar ook hier moeten wij het boetekleed absoluut niet aantrekken, want onze betere cadetten waren wel degelijk van de partij, en zij gaven tenminste wel waar voor hun geld richting de aanwezige Roba-volgers. Neemt bijvoorbeeld Jonas Eelen, die na zijn mooie PR-run op de 300mH (fraaie 43”43, en zilveren medaille), toch ook nog de 100mH voor zijn rekening nam, in trouwens allesbehalve ideale omstandigheden (-2,7 tegenwind…) om er de zege binnen te halen in onze clubkleuren. Aan de meet stond hij wat te trekkebenen, maar dat weerhield hem er niet van om de dag nadien in de discuskooi op te duiken (PR 33m25), en de gouden plak aan de hoogspringstand (1m60 PR) te gaan opeisen, zij het in ‘gedeeld bezit’; samen met zijn vriend Kamiel Van Rompaey, die eveneens na exact hetzelfde aantal pogingen tot die 1m60 kwam, en dat in de gietende regen. Ditmaal dus geen uitbundige Italiaan en een boomlange Qatari, maar wel 2 jonge vrienden uit de regio Haacht die zij aan zij op het bovenste hoogspring-schavotje stonden, en dat eerlijk gezegd met een beperkte portie specifieke hoogspring-training. Kamiel wist ondertussen al zeer goed de weg naar dat erepodium, want naast zijn zege op de 300mH (41”34) op zaterdag, kwam hij zondag aan de start op de 800m, waar slechts 1 van de 8 concurrenten sneller was dan zijn 2’11”35.

Eén van de mooiste koersen op zaterdag was de 1500m bij de jongens, waar thuisloper Daan Lievens de gedoodverfde kandidaat-winnaar was, met een besttijd van 4’14”96. Alleen zette onze Lars Peeters zich netjes in het spoor van deze VAC-knaap, en kraakte niet in de immens snelle eerste ronde, en ook in ronde twee gaf hij geen duimbreed toe. Ondertussen hing zijn trainingsvriend Seppe Huenaerts omstreeks positie 5 à 6, en onze 3° man in koers, Maxime Hulders, nog iets verderop. Als we zijn trainer Cedric mogen geloven was het Maximes zijn eerste 1500m (4’47”25) , en met een sterke laatste rechte lijn bewees hij nog over ruime groeimogelijkheden te beschikken. Bij het luiden van de bel zagen we vooraan in de koers stilaan de zelfzekerheid van de beloftevolle VAC’er wegebben, en die onzekere blik maakt 300m verder plaats voor verslagenheid, toen Lars zijn laatste reserves aansprak en wegrende richting een bijzonder sterke 4’15”73, wat een verbetering van zijn persoonlijke besttijd was. Ook Seppe was in die laatste ronde nog niet aan het einde van zijn bobijntje, en schoof in de finale rechte lijn op een bijzonder fraaie wijze naar de 3° plaats, en dat in een PR-tijd van 4’26”12. Knap, jongens!

PK2
Lars en Seppe, samen zeer sterk bezig op de 1500m!

Op diezelfde 1500m-afstand viel Xantippe Servotte (5’13”06) met een 4° plaats net naast het podium, nadat ze op zaterdag al de strijd had aangegaan met Laura De Saeger (2’36”67) en Anna Paesmans (2’38”14), maar dan op de 800m.
Ondertussen vielen er de nodige successen te rapen op de diverse kampnummers. Denken we maar aan Louis Van Mierlo die met een PR-speerworp van 35m94 brons rond zijn nek kreeg. Jasper De Smedt was er onze andere werper, en ook hij verbeterde zich tot 29m35. Aan de polsstokstand werd het goud en zilver, en daar zorgden respectievelijk Kobe Coenen en Stan Vertommen voor, door beiden 3m20 te overwinnen, met finaal wel iets minder pogingen voor Kobe, die hiermee zijn PR verbeterde.  
Ook aan de verspringstand eindigde Stan als 2°, met een 5m18 achter zijn naam. Bij de meisjes werden Esmee Donckier De Donceel en Joske Nagels respectievelijk 4° en 5° aan diezelfde verspringstand, met allebei een nieuw PR van 4m15 en 4m03.

PK3
Onze Louis Van Mierlo, duidelijk in sterk gezelschap bij het speerwerpen!

Julie Van Hoof startte als best geplaatste de kogelcompetitie, maar die favorietenrol kon ze niet helemaal waarmaken. Haar 9m60 en bronzen plak was gelukkig toch meer dan een troost. 1 dag later werd ze trouwens mooie 2° bij het speerwerpen (27m66), maar daar moest ze de duimen leggen voor haar DAK-vriendin Katho Bakelants, die met een PR-afstand van 28m58 duidelijk een maatje te sterk was voor de 7 andere meisjes. Femke Verhoeven kreeg er een 27m66 achter haar naam, en was pas 6°, wat bewijst dat alles werkelijk op een zakdoek zat. Aan de hoogspringmat kwam Nele De Cat uit op een 1m40-sprong, en dat persoonlijk record bleek hier goed voor een zilveren plak. Lisa Vandamme tot slot was op zaterdag heer en meester in de discuskooi (28m12, goud), en zou 1 dag later vanonder moeders paraplu maar de zilveren positie lopen op de 400m, en dat in een tijd van 64”04. Reken daarbij nog de bronzen medaille van onze Hannelore Hecq (65”34) en je weet meteen dat dit een hartverwarmende race was voor onze volgers, te midden van nochtans trieste weersomstandigheden. Daarenboven hadden 5 van de 9 deelnemers een aubergine truitje aan, en dus konden ook Laura De Saeger (68”93), Fien Van Hecke (PR met 69”69) en Joske Nagels (71”22) rekenen op de aanmoedigingen van onze supporters. Ook bij de 100m vlak vielen we op, met 9 meisjes bij de 30 deelnemers, en maar liefst 4 van hen wisten de finaleronde te bereiken. Ondanks de felle tegenwind (tot -2m/sec) regende het persoonlijke bestprestaties, zoals bij Sam Couwenbergh (16”10), Esmee Donckier De Donceel (14”89), Silke Storms (14”69) en Eline Moriau (14”43). Ook Nele De Cat (13”99), Flore Jonckers (13”95) en Olivia Wittevrouw (13”64) zagen de PR-vermelding achter hun naam verschijnen, en samen met de snelste onder het stel, onze Noa Joos, mochten ze later op de zaterdagnamiddag voor een 2° maal uitpakken, in de finalereeks. Bij een tegenwind van -2,3m/sec spurtte Noa naar de koppositie, en bij het passeren van de meet had ze met 13”10 de uiterst mooie zege op zak. Schitterend werk, beste Noa!

PK4
Wat een seizoen heeft die achter de rug, onze Noa!

Daarmee was de kous nog niet af voor dit sympathiek meisje van de DAK-kern, want op de 200m zou ze knap 2° worden, met ook uitstekende prestaties voor Kayra De Keyser, die net naast het podium viel met de 4° plaats en een PR-tijd van 28”53, en achtereenvolgens op plaatsen 5, 6 en 7 ook nog Hannelore Hecq, Olivia Wittevrouw en Amber Nelis, die bij een tegenwind van -2,6m/sec toch een PR van 29”17 uit de mouwen schudde, en clubvriendinnen Bloeme Cops (30”58) en Silke Storms (PR 30”72) het nakijken gaf.
Bij de jongens had onze snelle man Vik Tielens pech, want op de 100m (12”37) strandde hij op positie … vier. Ook op de 200m zagen we hem aan het werk (7°, 25”85), samen met Stan Vertommen (PR 26”06) en Willem Tiri, wiens 25”23 goed was voor de 4° plaats. Voor zijn ‘moment de gloire’ mee te maken moest je op zaterdag van de partij zijn, toen hij in de blokken kroop van de 400m. Willem had wel 4 concurrenten, maar die wisten niet wat ze meemaakten toen reeds in de 1° bocht er een atletisch gebouwde knaap in aubergine kleuren, vanuit baan drie, er meteen vanonder muisde en hem pas terug zagen iets voorbij de aankomstlijn. In alles behalve perfecte weersomstandigheden had Willem de klok laten stoppen op een tijd van … 55”24! Zijn trainer Lode wreef ook even de ogen schoon toen hij die tijdsklok in de gaten kreeg… Schitterend Willem!

PK5
Willem … een ‘witte merel’ in de DAK-rangen!

We ronden onze succesrijke ‘cadetten-inbreng’ af met de 2 hordennummers, waar gelukkig wel voltallige podiums waren. Op de 80mH stond daar trouwens onze Hanne De Ridder te blinken op de zilveren positie, en dat met een mooie PR-chrono van 14”09. Vanachter de balusstrade stond haar trainer Theresa trotsvol toe te kijken, met in gedachte de vele uren technisch trainingswerk, welke hier zo mooi … letterlijk ‘verzilverd’ werden. Op het lange nummer, de 300mH konden we rekenen op Femke Verhoeven en Kaat Witters, en ook zij kwamen beiden uit op een persoonlijk record. Femke was bijzonder goed in de eerste wedstrijdhelft, maar kwam net iets te kort in de finale rechte lijn (PR 52”46) en Kaat liep als 6° binnen, en dat in een PR-tijd van 53”15. Op dat moment was de piste door en door nat, ja zelfs glad te noemen.

Zoals reeds gemeld in de inleiding, moeder natuur zelf geeft ons duidelijk aan dat het het stilaan tijd wordt om de lange cross-pinnen onder onze spikes te draaien. Dit verslag zal dus één van de laaste pisteoverzichten zijn, hier en daar een nog enthousiaste werper niet te na gesproken.  
Raymond en ikzelf gaan dus ook even op rust, om zodoende met verse krachten en nieuwe moed er in te vliegen wanneer de eerste veldloopresultaten of indoorgegevens binnenlopen …  tot dan!

rudy

Dag 1:  zat 02 okt 2021: Vilvoorde

CAD - 100 - Dames
Reeks: 1 (30 deelnemers)
  1  Joos Noa 2007 ROBA 13.18 +0.3
  4  Wittevrouw Olivia 2007 ROBA 13.64 -0.1 (PR)
  6  Jonckers Flore 2006 ROBA 13.95 -0.1 (PR)
  7  De Cat Nele 2007 ROBA 13.99 -0.1 (PR)
  9  Vandenberg Aaike 2006 ROBA 14.25 -0.4 (PR)
  13  Moriau Eline 2007 ROBA 14.43 -2.0 (PR)
  16  Storms Silke 2006 ROBA 14.69 -2.0 (PR)
  21  Donckier De Donceel Esmee 2007 ROBA 14.89 -0.4 (PR)
  28  Couwenbergh Sam 2007 ROBA 16.10 -0.1 (PR)

Reeks: 2 Finale (8 deelnemers)
  1  Joos Noa 2007 ROBA 13.10 -2.3
  5  Wittevrouw Olivia 2007 ROBA 13.76 -2.3 (PR)
  7  Jonckers Flore 2006 ROBA 14.23 -2.3
  8  De Cat Nele 2007 ROBA 14.44 -2.3 (PR)

CAD - 200 - Dames
Reeks: 1 (15 deelnemers)
  2  Joos Noa 2007 ROBA 27.76 -1.4
  4  De Keyser Kayra 2006 ROBA 28.53 -1.4 (PR)
  5  Hecq Hannelore 2006 ROBA 28.56 -1.4 (SR)
  6  Wittevrouw Olivia 2007 ROBA 29.17 -1.4
  7  Nelis Amber 2007 ROBA 29.17 -2.6 (PR)
  13  Cops Bloeme 2006 ROBA 30.58 -2.6
  14  Storms Silke 2006 ROBA 30.72 -2.6 (PR)

PK6
Noa, 2° op de 200m

 CAD - 400 - Heren
Reeks: 1 (5 deelnemers)
  1  Tiri Willem 2006 ROBA 55.24 (PR)

CAD - 800 - Dames
Reeks: 1 (10 deelnemers)
  5  Servotte Xantippe 2007 ROBA 2:35.80
  6  De Saeger Laura 2007 ROBA 2:36.67
  9  Paesmans Anna 2007 ROBA 2:38.14 (PR)

CAD - 1500 - Heren
Reeks: 1 (13 deelnemers)
  1  Peeters Lars 2007 ROBA 4:15.73 (PR)
  3  Huenaerts Seppe 2006 ROBA 4:26.12 (PR)
  10  Hulders Maxime 2007 ROBA 4:47.25 (PR)

CAD - 100h - Heren (84/10H/8,5)
Reeks: 1 (1 deelnemers)
  1  Eelen Jonas 2006 ROBA 15.69 -2.7

CAD - 300h - Heren (0,76m)
Reeks: 1 (3 deelnemers)
  1  Van Rompaey Kamiel 2006 ROBA 41.34
  2  Eelen Jonas 2006 ROBA 43.43 (PR)

CAD - hoog - Dames
Reeks: 1 (4 deelnemers)
  2  De Cat Nele 2007 ROBA 1.40m (PR)

CAD - ver - Heren
Reeks: 1 (9 deelnemers)
  2  Vertommen Stan 2007 ROBA 5.18m -0.3
  9  Van Mierlo Louis 2007 ROBA 3.91m +1.3 (PR)

CAD - polsstok - Heren
Reeks: 1 (3 deelnemers)
  1  Coenen Kobe 2007 ROBA 3.20m (PR)
  2  Vertommen Stan 2007 ROBA 3.20m

CAD - kogel - Dames (3kg)
Reeks: 1 (5 deelnemers)
  3  Van Hoof Julia 2006 ROBA 9.60m

CAD - discus - Dames (1kg)
Reeks: 1 (7 deelnemers)
  1  Vandamme Lisa 2006 ROBA 28.42m

CAD - speer - Heren (0,6kg)
Reeks: 1 (9 deelnemers)
  3  Van Mierlo Louis 2007 ROBA 35.94m (PR)
  8  De Smedt Jasper 2007 ROBA 29.35m (PR)

SCH - 400 - Heren
Reeks: 1 (7 deelnemers)
  4  Verspeurt Ruben 2005 ROBA 56.55
  6  De Saeger Milan 2005 ROBA 59.57

SCH - 800 - Dames
Reeks: 1 (9 deelnemers)
  2  Van Ouytsel Janne 2004 ROBA 2:26.72 (PR)
  3  Vandoolaeghe Ulrike 2005 ROBA 2:27.23

SCH - 3000 - Heren
Reeks: 1 (3 deelnemers)
  3  Van Winckel Vince 2004 ROBA 9:28.79 (PR)

SCH - 110h - Heren (91/10H/9)
Reeks: 1 (1 deelnemers)
  1  Van Breedam Daan 2005 ROBA 20.64 -2.6 (PR)

SCH - 400h - Heren (0,84m)
Reeks: 1 (2 deelnemers)
  1  Van Breedam Wout 2004 ROBA 1:00.73 (PR)
  2  Van Breedam Daan 2005 ROBA 1:07.87 (PR)

SCH - ver - Heren
Reeks: 1 (2 deelnemers)
  2  Van Breedam Wout 2004 ROBA 5.81m -0.6 (PR)

SCH - speer - Heren (0,7kg)
Reeks: 1 (4 deelnemers)
  3  Verstraelen Yarne 2005 ROBA 34.67m (PR)
  4  Wouters Xim 2005 ROBA 20.56m

JUN - 400 - Heren
Reeks: 1 (4 deelnemers)
  2  Van Der Putten Runar 2002 ROBA 52.53

JUN - 1500 - Heren
Reeks: 1 (4 deelnemers)
  1  Eeckhout Mathias 2003 ROBA 4:09.38
  2  Waegeman Gust 2003 ROBA 4:13.42 (PR)

JUN - kogel - Dames (4kg)
Reeks: 1 (2 deelnemers)
  1  De Meyer Stien 2003 ROBA 10.02m

JUN - discus - Dames (1kg)
Reeks: 1 (4 deelnemers)
  3  De Meyer Stien 2003 ROBA 25.15m (PR)

SEN - 5000 - Heren
Reeks: 1 (9 deelnemers)
  1  Teugels Lenn 2001 ROBA 15:20.07 (PR)
  6  Das Sander 2000 ROBA 16:45.12 (PR)
  7  Vandeuren Timo 2000 ROBA 16:58.15 (PR)

SEN - polsstok - Dames
Reeks: 1 (2 deelnemers)
  2  Gevaert Kato 2001 ROBA 3.05m

SEN - kogel - Dames (4kg)
Reeks: 1 (3 deelnemers)
  2  Lenchant Sietske 1993 ROBA 13.96m

SEN - discus - Dames (1kg)
Reeks: 1 (3 deelnemers)
  1  Lyssens Katelijne 1995 ROBA 52.02m

SEN - discus - Dames (1kg)
Reeks: 1 (3 deelnemers)
  3  Lenchant Sietske 1993 ROBA 32.80m (PR)

SEN - speer - Heren (0,8kg)
Reeks: 1 (3 deelnemers)
  2  D'hooghe Zico 2001 ROBA 39.72m (SR)


Dag 2: 3 okt 2021:  

CAD - 100 - Heren
Reeks: 1 (11 deelnemers)
  4  Tielens Vik 2006 ROBA 12.37 -0.0
Reeks: 2 Finale (8 deelnemers)
  4  Tielens Vik 2006 ROBA 12.44 -0.0

CAD - 200 - Heren
Reeks: 1 (9 deelnemers)
  4  Tiri Willem 2006 ROBA 25.23 -1.1
  7  Tielens Vik 2006 ROBA 25.85 -1.1
  9  Vertommen Stan 2007 ROBA 26.06 -0.3 (PR)

CAD - 400 - Dames
Reeks: 1 (9 deelnemers)
  2  Vandamme Lisa 2006 ROBA 1:04.04
  3  Hecq Hannelore 2006 ROBA 1:05.34 (SR)
  5  De Saeger Laura 2007 ROBA 1:08.93
  6  Van Hecke Fien 2007 ROBA 1:09.69 (PR)
  7  Nagels Joske 2007 ROBA 1:11.22

CAD - 800 - Heren
Reeks: 1 (9 deelnemers)
  2  Van Rompaey Kamiel 2006 ROBA 2:11.35 (PR)

CAD - 1500 - Dames
Reeks: 1 (7 deelnemers)
  4  Servotte Xantippe 2007 ROBA 5:13.06

CAD - 80h - Dames (76/8H/8)
Reeks: 1 (3 deelnemers)
  2  De Ridder Hanne 2007 ROBA 14.09 -0.8 (PR)

CAD - 300h - Dames (0,76m)
Reeks: 1 (6 deelnemers)
  5  Verhoeven Femke 2006 ROBA 52.46 (PR)
  6  Witters Kaat 2007 ROBA 53.15 (PR)

CAD - hoog - Heren
Reeks: 1 (5 deelnemers)
  1  Van Rompaey Kamiel 2006 ROBA 1.60m (PR)
  1  Eelen Jonas 2006 ROBA 1.60m (PR)

CAD - ver - Dames
Reeks: 1 (5 deelnemers)
  4  Donckier De Donceel Esmee 2007 ROBA 4.15m +0.4 (PR)
  5  Nagels Joske 2007 ROBA 4.03m +1.1 (PR)

CAD - discus - Heren (1kg)
Reeks: 1 (9 deelnemers)
  5  Eelen Jonas 2006 ROBA 33.25m (PR)
  8  Vertommen Stan 2007 ROBA 27.90m (PR)

CAD - speer - Dames (0,5kg)
Reeks: 1 (8 deelnemers)
  1  Bakelants Katho 2007 ROBA 28.58m (PR)
  2  Van Hoof Julia 2006 ROBA 27.66m
  6  Verhoeven Femke 2006 ROBA 24.68m

PK7
Femke en Katho!

SCH - 100 - Heren
Reeks: 1 (7 deelnemers)
  2  Van Breedam Wout 2004 ROBA 11.95 -0.0
  7  Van Breedam Daan 2005 ROBA 13.66 -0.0

SCH - 200 - Heren
Reeks: 1 (5 deelnemers)
  1  Van Breedam Wout 2004 ROBA 24.14 +0.1
  5  Van Breedam Daan 2005 ROBA 27.87 +0.1

SCH - 400 - Dames
Reeks: 1 (4 deelnemers)
  2  Coene Charlotte 2004 ROBA 1:00.78 (PR)
  3  Leempoels Hanne 2005 ROBA 1:07.69 (PR)
  4  De Mey Laurence 2004 ROBA 1:09.93

SCH - 800 - Heren
Reeks: 1 (8 deelnemers)
  4  De Saeger Milan 2005 ROBA 2:12.91
  7  Verspeurt Ruben 2005 ROBA 2:14.74 (PR)
  8  Bergs Dieter 2005 ROBA 2:25.79 (PR)

SCH - 1500 - Dames
Reeks: 1 (4 deelnemers)
  1  Van Ouytsel Janne 2004 ROBA 5:13.76 (PR)

SCH - kogel - Heren (5kg)
Reeks: 1 (4 deelnemers)
  4  Wouters Xim 2005 ROBA 8.66m (PR)

JUN - 400 - Dames
Reeks: 1 (4 deelnemers)
  2  Jacobs Evy 2003 ROBA 1:07.07 (PR)

JUN - 800 - Heren
Reeks: 1 (5 deelnemers)
  1  Eeckhout Mathias 2003 ROBA 2:03.04
  2  Waegeman Gust 2003 ROBA 2:03.30
  4  Wuyts Lode 2002 ROBA 2:03.85

JUN - kogel - Heren (6kg)
Reeks: 1 (3 deelnemers)
  3  Fivez Elias 2002 ROBA 8.02m (PR)

JUN - speer - Dames (0,6kg)
Reeks: 1 (5 deelnemers)
  1  De Meyer Stien 2003 ROBA 32.48m

SEN - 3000 - Dames
Reeks: 1 (3 deelnemers)
  3  Smets Cathérine 1999 ROBA 13:13.58 (PR)

SEN - kogel - Heren (7kg)
Reeks: 1 (4 deelnemers)
  2  Ceulemans Seppe 1999 ROBA 12.98m (PR)

SEN - speer - Dames (0,6kg)
Reeks: 1 (3 deelnemers)
  1  Lenchant Sietske 1993 ROBA 40.21m