Verslag Boortmeerbeek

22/10/23 - Boortmeerbeek - Recreantenloop!

recrea1
Ons recreantenteam levert alweer schitterend werk af !     

Ziehier het verslag van Carl Raets:

Na de succesvolle edities natuurlopen die afwisselend door kern Betekom en kern Wespelaar werden georganiseerd, was het al snel duidelijk dat hieraan een vervolg ging gebreid worden.
Deze keer lag de organisatie bij kern Wespelaar en we waren zeer content om onze vrienden van Betekom te mogen verwelkomen op zondag 22/10. De datum was al langer geprikt, viel in het weekend van de Brussels Ekiden, de Relays in Berlare en de Roba's Pannenkoekendag, maar dat alles kon niet verhinderen dat bijna 30 enthousiaste atletes/atleten present waren. Van geoefende start-to-runners en recreanten tot masters-crossers, het was een breed deelnemersveld en dit maakt dit zo uniek.
Als startplaats werd deze keer de sporthal van Boortmeerbeek gekozen, kwestie van nieuwe horizonten op te zoeken. Na de traditionele groepsfoto werd om 10 uur het startsein gegeven. Er was een parcours van 7 km en van 12 km uitgetekend door Joris en hierbij een dikke pluim in zijn richting. Het was een zeer mooi, afwisselend parcours waarbij we konden vaststellen in wat een mooie regio we wonen, en waarvan we ook nu weer nieuwe pareltjes ontdekten.
recrea2 
Joris en Ivo hadden ervoor gezorgd dat het parcours duidelijk afgepijld was, maar een onoplettendheid van Greet zorgde ervoor dat zij een afslag miste. Gevolg was dat zij de aankomst bereikte na ongeveer 3 uur en dan bijna 20 kilometers op de teller had .
Na een verkwikkende douche, werd nog nagekaart bij een frisse pint. Ieder vertelde over haar/zijn toekomstige plannen (van opdrijven uithouding tot training voor halve marathon of nakend cross-seizoen). We kijken nu al uit naar de volgende afspraak!

Carl