Verslag veldloop Vilvoorde

27/11/2021 - Cross Vilvoorde

7 ROBA’s op het erepodium!

Welgeteld 34 Roba’s maakten hun opwachting in het mooie Drie Fonteinenpark in Vilvoorde, en 7 onder hen mochten zich netjes opmaken voor het erepodiumgebeuren. Sinds vorige week (Kortenberg) weten onze supporters dat ze vroeg naar de betrokken veldloop moeten afreizen, of dat ze anders al meteen een eerste hoogtepunt missen, en dat was hier niet anders.

Veldloop Wespelaar 2021 afgelast

Allen,

GEEN VELDLOOP VAN ROBA-kern HERA op 5 december 2021.

Het aantal besmettingen met het coronavirus loopt steeds maar op…
en de maatregelen worden begrijpelijkerwijze alweer verstrengd…

ROBA-kern HERA vindt het dan ook niet raadzaam om de veldloop, ook al wordt deze in de buitenlucht georganiseerd, te laten doorgaan.

Op deze wijze wil HERA voorkomen dat er ook maar één persoon (atleet, jurylid, medewerker of toeschouwer) een besmetting zou oplopen of een verplichte quarantaine zou moeten ondergaan wegens een risicovol contact.

Verslag veldloop Kortenberg

21/11/2022 - Veldloop Kortenberg

6 ROBA-zeges in het bosdomein van de Prins de Merode …

Voor sommigen is dit de ultieme droomcross, voor anderen eerder een verplichte opdracht, waar ze met knikkende knieën aan beginnen, denkende aan de pittige dubbele helling in iedere grote ronde, alsook de vrijwel jaarlijks terugkerende modderstroken langsheen het beekdal, richting de aankomst.

Verslag indoor Herentals

14/11/2021 - Indoor Herentals          

Het indoorgebeuren … niet evident momenteel …

Voorbije weekend vond in de polyvalente sporthal van Herentals de eerste manche van het ACHL-indoorcircuit voor pupillen en miniemen plaats, met naast de lokale atleetjes, ook nog 5 teams uit de Antwerpse Kempen, zijnde Arendonk, Vosselaar, Geel, Turnhout en Mol, alsook de meisjes en jongens van AC Brabo, en finaal Roba als het echte buitenbeentje, komende uit Vlaams-Brabant.  

Verslag veldloop Lebbeke

14/11/2021 - Veldloop van Lebbeke

Jarne De Wilde etaleert alweer zijn klasse!

4 Roba’s van onze Berlare-kern waren naar de cross ‘memorial Maurits Vanderstraeten’ in Lebbeke getrokken om er hun actuele conditie op de proef te stellen, en voor de jongste van het lot, onze 1° jaars miniem Jarne De Wilde, werd het een meer dan geslaagde test.

Verslag veldloop Mechelen

11/11/2021 - Cross Mechelen

Massa volk in het domein ‘de Nekker’!

Het minste dat je kan zeggen is dat onze Mechelse collega’s het momenteel echt voor de wind gaat. Niet alleen hebben ze nu een vernieuwde schitterende  8-banen piste ter beschikking gekregen in dat mooie provinciaal sport- en recreatiedomein ‘de Nekker’, maar ook hun 11 novembercross in datzelfde fraaie park was weer een schot in de roos.

Verslag veldloop Bonheiden

07/11/2021 - 28ste Dames- en 27ste Herenveldloop van Bonheiden

Ruth VAN CAMPEN en Vince VAN WINCKEL openen veldloopseizoen met een klinkende zege!

Een heerlijk herfstzonnetje, een ruim 700-koppig vooringeschreven deelnemersveld en klinkende namen als winnaars maakten van de jongste Veldloop van Bonheiden een succesverhaal. Ook voor ROBA, met aubergine op het hoogste winnaarsschavotje.

Verslag Veldloop Waregem

07/11/2021 - Waregem

Silke en Lenn in glansrol op Jongerencross!

Na meer dan anderhalf jaar zonder veldlopen, was voor de meesten onder ons afgelopen zondag het eindelijk weer zo ver, er kon weer individueel gecrost worden. Zo stond voor een deel van de Yellow Armada de Jongerencross op de Hippodroom van Waregem op het programma, stilaan een echte traditie. De jonge Eloïse Servotte mocht de spits afbijten en volgde, misschien iets te letterlijk, de woorden van coach Bart. Bart vroeg snel te starten richting de eerste scherpe bocht.