Atletiekkamp 2020 in Wespelaar

Tijdens de paasvakantie organiseert de ROBA Atletiekclub is samenwerking met de gemeente Haacht een 4-daags atletiekkamp.

Plaats: Cloetensstadion , Dijkstraat 1 te Wespelaar

Datum:  Van maandag 06 april tot en met donderdag 9 april 2020

Alle disciplines van de atletiek komen hier aanbod: Spurt – fond – horden – hoog – ver – kogel – hockey – speer - discus

Meer info...

Verslag Veldloop Herentals

19/1/2020 - Veldloop Herentals

De deugddoende winterzon was mooi van de partij daar aan het Netepark, vlak bij die ronduit schitterende sportinfrastructuur van Herentals. Wijlen CVP-minister Frans Van Mechelen, wonende in Turnhout, was een politiek Godsgeschenk voor de Kempische regio, die niet alleen zorgde voor een broodnodige dosis culturele ontvoogding (bijvoorbeeld de Warande in zijn geboortestad) maar ook de uitbouw van een sportieve infrastructuur realiseerde, die op dat ogenblik z’n gelijke niet kende in Vlaanderen.

Verslag CrossCup Hannuit

19/01/2020 - CrossCup Hannuit

77ste Veldloop van Hannuit: ROBA's gaan stevige concurrentie niet uit de weg!

Traditiegetrouw trok ook dit jaar het CrossCup-gebeuren te Hannuit een ruime belangstelling. Zowat 1900 atletes en atleten gingen er van start, met vooral in de jeugdreeksen een uitgebreid deelnemersveld. Er was volk, heel veel volk om hun inspanningen met heelwat enthousiasme te begeleiden.

Verslag KVV Indoor Gent

19/1/2020 - Indoor Kampioenschap van Vlaanderen Cad/Schol - Gent

Na het provinciaal kampioenschap wisten een aantal van onze cadetten en scholieren, 12 om precies te zijn, de deelnamelimieten voor het Vlaams niveau te bereiken, want hier kon en mocht niet Jan en alleman zomaar binnenlopen om even deel te nemen.

Persbericht CrossCup Rotselaar 2020

Structabo CrossCup Rotselaar

Zondag 9 februari 2020

Kampioenschap van Vlaanderen Veldlopen Alle Categorieën
Belgisch/Vlaams Kampioenschap Veldlopen Atleten met een Handicap (AMH)

Voor de zevende maal op rij verwelkomen we aan De Plas van Rotselaar de CrossCup veldlopen in de regio Oost-Brabant. De CrossCup is het belangrijkste nationale veldloopcriterium, en inmiddels reeds aan zijn 38ste seizoen toe. Op zondag 9 februari wordt het Kampioenschap van Vlaanderen Veldlopen Alle Categorieën als vijfde van zes manches gelopen.

Verslag PK Veldlopen Gooik

12/1/2020 - Veldloop te Gooik

Provinciaal kampioenschap Vlaams-Brabant

Toen ondergetekende pakweg om 11u in Gooik de openbare weg verliet en afdaalde richting de voetbalkantine, bekroop hem een soort ‘herkenningsgevoel’, een ware veldloopflashback richting halverwege de jaren 70 van de vorige eeuw.

Verslag Indoor Hoboken

12/1/2020 - INDOOR HOBOKEN

Terwijl onze crossfanaten zich doorheen de Pajottenlandse modder aan het worstelen waren, zochten andere Roba’s de knusse warmte op van een op en top uitgebouwde indoorhal, meer bepaald die van Hoboken, waar de mensen van de atletiekclub HAKI (= Hobokense atletiek impuls vzw) uitpakten met hun zoveelste sprintfestival. Dat was blijkbaar voor vader en dochter Peter en Nele De Cat aanlokkelijk genoeg om richting Antwerpen te trekken, en er beiden op 2 nummers het volle pond te geven.

Verslag Indoor Meeting Gent

11/01/2020 - Indoor Gent

Vormpeil stijgt bij Inge Bellemans!                   

Dat de indoorcompetitie al lang niet meer dat kleine broertje is van weleer, hebben we reeds een aantal keer aangekaart, en ook nu was het weer prijs. Onze collega’s van Vlierzele Sportief hadden ditmaal de organisatie in handen, en ook zij kenden dus wederom … erg weinig ‘rust’.